Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám izgalmasabbá tenni?
Gyakran találkozok a barátommal, és gondoltam rá, hogy fel kéne dobni egy-egy randit. Nálunk szoktunk lenni, úgyhogy tágabbak a határok... :D
A csókolózáson már túl vagyunk, mi lehetne a következő lépcsőfok?
Ti mit javasolnátok? Ő 13, én 12/L vagyok.
Köszi előre is
12 évesen nem tudom hogy mi a faszt akartok ti lányok egy fiútól!kvára nem a barátod max játszópajtás neked!
"Mivel tudnám izgalmasabbá tenni?"Gratulálok!És az ilyen ember gondolja magáról hogy okos!A szüleid sem normálisak az már biztos hogy ilyeneket csinálsz!OMFG
Miért, szerinted 12 évesen egy lány mivel foglalkozik? Erősen tévedsz, ha azt hiszed, hogy ilyen korban még a nyálas sorozatok és egyebek határoznak meg mindent.
Attól hogy lenézel, még engem is foglalkoztathatnak az ilyen dolgok... :P
K
Majd meglátjuk hogy milyen lesz terhesen kijárni az általánost!
Ennyire hülyének nézel?
Mondjuk ne is válaszolj, a stílusod alapján érzem, hogy nincs jobb dolgod, mint belekötni másokba.
Ennél durvábban nem lehetett volna...?
Egyaltalan nem azt mondjuk, hogy 12 évesen ne kezdhetnel el ismerkedni ilyen terén a fiúkkal ( normalis határok között!!!!)
DE!
Mi az, hogy izgalmasabba???
Ismerjetek meg egymast!! ( beszélgetéssel )
Me az legyen mar az elso, hogy hogyan tudnád izgalmasabba tenni a randit -.-
A csokon mar tul vagytok. Mit akarsz meg???
Normálisan a 15-17 evesek is leginkabb megismerik egymast először ugy, hogy beszélgetnek, csokoloznak, olelkeznek.
DE! Nem azon jár az eszük, hogy hogyan tudnám izgalmasabba tenni a randit -.-
nyilván ez azokra vonatkozik, akik meg nincsenek sok ideje együtt, ha mar tobb hónapja, eve együtt vannak, akkor akar komolyabb dolgokba us "belemehetnek", DE TI NEM!!!!, tul fiatalok vagytok hozza.
Rendben. Köszi azért...
Már 8 hónapja együtt vagyunk, eléggé ismerjük egymást, de mindegy.
Akkor te mit javasolnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!