Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Koromhoz képest érett vagyok". Ez valami úgy Jolly Joker kártya a lányoknál?
Nagyon bántja a fülemet ez a sok könnyelmű kijelentés.
Igazából csak arra vagyok kíváncsi, hogy aki ilyet mond az mihez viszonyítja magát ? Meg mért nem gondolkodnak, ha annyira érettek ?
Mert én extra gyerekesnek látok egy csomó ilyen lányt. Mért kell 14 évesen elveszteni ? - válasz: koromhoz képest érett vagyok :D oké... Aztán 18 éves korára már volt 6-7 barátja, hiszen annyi érett volt, hogy nem bírt megmaradni és 15-16 évesen már megcsalják egymást, de koromhoz képest érett vagyok. És tele vagyunk már itt GYIK en is ilyen jellegű válasszal. Mindenki érett a korához képest ? Érdekes... Nem így látom, valami nagyon nagy baj van ezekkel a lányokkal, nem ?
Hát én nem tom mi az igazság és mit gondolnak meg miért mondják, és nem is érdekel de igazán le**ophatna már egy ilyen korához képest érett lány :D
Meg aztán aki még vállalkozik rá az is sorba állhat, el bírnám viselni :D
Bizonyos dolgokban mindig is érettebbnek tartottam magam nagyon sok velem egykorúnál, ezt kár is lenne tagadni. Ugyanakkor megvolt az élet azon oldala, ahol nagyon is éreztem azt, hogy mennyire gyerek vagyok, nem is bántam ezt, nem akartam felnőni, sokszor még mindig ezt érzem. Jóllehet túl vagyok már egy 2 éves kapcsolaton, és most egyedül vagyok, de nem gondolom, hogy csak én tehetek arról, hogy vége lett, és ne lettem volna annyira érett, hogy ne bírjak "megmaradni". Nagyon sokat tanultam a kapcsolatom alatt, nem bántam meg semmit, ami történt, és nagyon sokat változtam jó irányba, szóval azt hiszem, ha mondok valamit, annak van valóságalapja is. De lehet tévedek, és nem jogos azt mondanom, hogy érettebb vagyok a korosztályom egy jó részénél.
18/L
Miért kell mindenkit lepontozni, aki azt írja, a lányok valóban korábban érnek? Ez tudományosan is bebizonyított, hogy így van, persze csak általánosságban, nyilván vannak kivételek. Így vannak lányok, akik koruknál érettebbek, koruknak pont megfelelően érettek, vagy koruknál érettebbek, mint ahogy ugyanez megvan az ellenkező nemnél is. De nagy általánosságban igaz, hogy egy ugyanolyan korú srác és egy ugyanolyan korú lány közül a lány az érettebb.
Mondom mindezt srácként!
De ez a "koromhoz képest érettebb vagyok" duma tényleg gáz. Ezt egyrészt divat lett állítani, másrészt ezt bizonyítani kell és nem csak mondani. És ami még fontosabb: kevés, hogy magát annak tartja, ha más nem. Akkor simán csak annak képzeli magát, valójában nem az.
Nem tudom...én még nem hallottam, hogy valaki ezt mondta volna. Én meg aztán pláne nem:D De ha ezt mondják akkor ez tényleg gyerekes, és 15 évesen elveszteni...hát erre inkább nem mondok semmit :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!