Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőm nagyon sértődékeny....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nagyon sértődékeny. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szinte mindennap képes rám megharagudni valamiért. Nem problémáznék ezen, ha tényleg meg is érdemelném, de az esetek nagy részében nem érdemlem. Most pl. azon van megsértődve, hogy mutatott egy videót, ami szerinte aranyos, én pedig annyit mondtam rá, hogy szerintem annyira nem. És ez a bűnöm. Már 1 órája megy a balhé. Mit csináljak vele? Hogy értessem meg vele, hogy ilyeneken megsértődni nagyon gyerekes?

2016. jan. 10. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
ha ennyire gyerekes, állítsd a sarokba :)
2016. jan. 10. 20:37
 2/10 A kérdező kommentje:
De azért ne szidjátok őt. Szeretem.
2016. jan. 10. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Mióta ilyen? Mindig, vagy csak mostanában?

Amúgy szerintem próbáld megbeszélni vele. Így, ahogy nekünk leírtad. Csak hát van rá sansz, hogy ezen is megsértődik... Nehéz eset, nem tudom...

2016. jan. 10. 20:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Régóta sajnos. Próbáltam, egyenlőre nem igazán sikerült.
2016. jan. 10. 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet csak műbalhé. Unatkozik és igy akarja, hogy foglalkozzanak vele pótcselekvésként.
2016. jan. 10. 20:50
 6/10 gnoomage ***** válasza:
Már bocs, de az ilyet nehéz nem "rossz" ként leírni... 5 éves unokahúgom képes elfogadni a másik ember nézeteit... A barátnőd egy hisztis p*csa és ez fog a vesztedbe vinni, mert ha a nyakadon lóg valaki és folyton csak úgy lehúz, nem viszed semmire....
2016. jan. 10. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2016. jan. 10. 20:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Én 15, ő 14.
2016. jan. 10. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Régebben is csinált ilyeneket vagy csak mostanában?
2016. jan. 10. 21:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Háát:DD...olelgesd meg szeretgesd lehet csak a szeretetedre vagyik
2016. jan. 10. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!