Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A legjobb barátnőm legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm legjobb barátja a barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyok együtt a barátommal, minden a lehető legjobb, szeretjük egymást. A legjobb barátnőm két és fél éve ismerem, és ő ismertetett össze minket a barátommal, aki történetesen az ő legjobb barátja. Tudom, hogy régi és közeli barátok, de a barátnőmmel a suli miatt én töltök több időt. Azonban mióta együtt vagyunk, ugye ők is jobban egymásra találtak.

A barátnőm velünk jár bulizni, velünk van mindig, amit alapjáraton nem bánok... azon húzom fel magam, hogyha gügyögnek egymásnak, meg a barátom szívemnek meg hasonlóknak hívja... amikor közösen filmeztünk , akkor is, a barátom egyik kezével az enyémet, másikkal a barátnőm kezét fogta... Tudom, hogy nincs okom féltékenynek lenni, mert egyikőjük sem érez többet, de egyszerűen már nem tudom elviselni...

2016. jan. 10. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod elviselni hogy ilyen közel áll a LEGJOBB BARÁTJÁHOZ akkor szakíts vele. Elhiszem hogy zavaró de tényleg nincs okod a féltékenykedésre. Szerinted hogy kéne viselkedni a legjobb barátjával?
2016. jan. 10. 17:45
 2/7 A kérdező kommentje:
De amíg rá nem találtam a barátomra addig nem is beszéltek egymással.
2016. jan. 10. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Csinalj tobb kozos programot a baratoddal, Kettesben... legyen persze olyan, hogy a baratnod is ott vna, de kettesben legyetek baratoddal sokkal tobbet. Elmentek KETTEN, moziba, stb... kozos elmeny szolgaltatja a legtobb beszelgeteshez a kozos temat, ugyhogy szepen ezekbol kimarad a baratnod, akkor talan gyengul kozottuk ez a nagy baratsag...de ne mutasd ki cseppet sem, hogy teged ez zavar, vagy feltelenykednel...
2016. jan. 10. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Az egészben csak az a hiba hogy mindhárman egy iskolába járunk, és minden egyes szünetben, iskola után választanom kell hogy a barátnőmmel vagy a barátommal vagyok, mert hármasban nekem nem megy. A barátommal szeretnék romantikázni, meg beszélgetni olyan dolgokról is amit a barátnőm nem akarom hogy halljon- így elszáll minden intimitás, a barátnőmmel pedig hülyéskedni, stb.. A kettő együtt nekem nem megy. Fogalmam nincs mit tegyek. Szerintetek önzőség hogyha ilyenkor a barátommal szeretnék egy kicsit több időt tölteni?
2016. jan. 10. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért szerintem az túlzás, hogy a barátnőd kezét is fogta a filmnél... Attól hogy legjobb barátok, még nem kell kézenfogva filmezni... Főleg ha te is ott vagy, szerintem "kicsit" tapintatlan.

Amúgy sajnos simán lehet, hogy egyikük többet érez, csak valamiért nem jött össze nekik a kapcsolat. Lehet, hogy a barátnőd igazából szerelmes (volt) belé, és most élvezi, hogy többet lehet a közelében. Vagy fordítva.

Mindenesetre én is azt tudom tanácsolni, hogy kettesben legyetek többet a barátoddal, ne pedig a barátnőddel együtt hármasban... Neki is meg kell értenie, hogy egy kapcsolatban fontos az intimitás, amibe nem fér bele egy 3. fél...

2016. jan. 10. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha megbeszélnétek, hogy heti x napot a barátoddal töltesz iskola után, a többit pedig a barátnőddel? Nagyon fontos, hogy kettesben is romantikázzatok a fiúval, ha ez nincs meg, nem fog menni a kapcsolat. Ha előre tisztázzátok, hogy heti x nap a barátodé, akkor a barátnőd sem fog győzködni, hogy vele menj inkább. Néha persze lehet közös programokat is csinálni, hármasban, de én azért megmondanám a fiúnak, hogy legyen szíves más lányok kezét ne fogdossa, ha velem jár. Még barátilag se...

Amúgy ha azt látod a barátnődön, hogy próbálja megakadályozni, hogy kettesben legyetek, illetve minden közös programotokon ott akar lenni ő is, akkor sanszos, hogy neki is bejön a fiú, és nem csak barátként....

2016. jan. 10. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:

" akkor is, a barátom egyik kezével az enyémet, másikkal a barátnőm kezét fogta."

Csajszi, ez a dolog egyáltalán nem normális!!!! Nem csak az, hogy ilyet nem csinálunk, hanem még tiszteletlen is veled szemben....ne hagyd ennyiben!

2016. jan. 10. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!