Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti összejönnétek olyan lánnyal, akinek nincsen melle, ellenben az arca szép és a lábai sem rondák?
Barátnőm nem hisz nekem, hiába mondom, hogy találni fog valakit és gondoltam megkérdezem ti mit mondotok. Mennyire számít nektek, hogy a barátnőtöknek mekkora a melle?
Köszi előre is a válaszokat:)
16L
minden esélye megvan
nekem tetszene, persze ha az arc és az alak is az esetem
Köszi szépen az őszinte válaszokat!:)
Talán most általatok megnöveltem kicsit az önbizalmát:)
eléggé.
ne legyenek nagy mellei.
Nem vagyok mell centrikus. De inkább a nagy taszít. Valahogy nem jön be.
Alapból a vékony testalkat tetszik, illetve kicsi/közepes mell, de semmikép nem nagy.
Bár azt eldönteni, hogy mi számít szép arcnak és lábnak... főleg írás alapján... képtelenség.
Lehet, ami nekem tetszik láb sokak szerint túl vékony. Vagy az általam szépnek talált arc másnak csak átlagos, esetleg csúnya. A szépség relatív.
De tegyük fel a lába és arca pont olyan, ami nekem szép, akkor nálam tökéletes :) És a felsoroltak közül egyik sem negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!