Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi lehet a baj?! Már kezdek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?! Már kezdek teljesen magam alatt lenni.

Figyelt kérdés
nos a problémám a következő..:/ idejét se tudom mikor volt utoljára barátnőm.. 17 éves voltam.. most pedig 21. az az több mint 4 éve. ami kezd kissé kínos lenni. de még kalandom se volt. pedig aztán nem lehet mondani hogy nyuszi vagyok. próbálkozok. mindhiába. egyszerűen nem jön össze. semmi! és már ilyen depressziós jellegű dolgok is rám törnek. bele fáradtam. pedig azt mondják helyes vagyok. vicces, jó kedvű, és jó a szövegem. de ha ezek megvannak mért ndm sikerül értelmes kapcsolatot kialakítani? összes ismerősömnek vagy barátja/barátnője/ sőt még házastársa is. minden barátomnam. csak nekem nem. és már kezd kínos lenni hogy akár hova megyünk próbálnak rám tukmálni egy csajt. minden félét. mert azt mondják egyre megy. semmi. és már ott tartok hogy inkább nem megyek sehova. pedig régen ment a chatelés is. mára már az sem. teljesen tanácstalan vagyok. és igen, már a zsebhoki sem segít. semmi. :/ pedig tényleg nem értem. tök átlagos pasi vagyok.kék szemmel. feketés hajjal. átlagos testalkat. szóval azt se lehet mondani hogy kocka vagyok.nem mozdulok ki. vagy hogy okádni való fejem van. valaki esetleg aki hasonló cipőbe jár? mit ajánlotok? 21/F Pest megye
2016. jan. 4. 18:41
 1/6 anonim válasza:

haver én csak 1et tudok mondani:

ismerkedj lányokkal keresd őket biztos vannak lány barátaid vagy valaki aki tetszik és legyél figyelmes.

nagyjából ennyi nem nehéz csak magadat kell adni és lányokkal lenni meglásd hamar összejön :) 16/F

2016. jan. 4. 18:49
 2/6 A kérdező kommentje:
ezt tettem. mégsem akartak egy idő után barátságnál többet :/
2016. jan. 4. 18:52
 3/6 anonim válasza:
Próbálkozni kell, ha más nem akkor a nagy számok törvénye...:D
2016. jan. 4. 19:10
 4/6 A kérdező kommentje:
3/3 ezt nem értem :/
2016. jan. 4. 20:47
 5/6 anonim válasza:
Több lány = nagyobb esély. Nincs mit tenni próbálkozni kell, máshogy nem megy.
2016. jan. 4. 21:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Lesz valakid. Hidd el. De az nem jó ha már rád akarnak erőltetni lányokat, mert utána szerintem már a kedved is elmegy tőle:D Esetleg bulikban ismerkedni, vagy max neten ha máskèpp nem megy. De ne add fel. 16l
2016. jan. 4. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!