Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szexre hajt a pasim?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kateesz kérdése:

Szexre hajt a pasim?

Figyelt kérdés
na szóval...megismerkedtem egy fiúval facebookon egy csomót beszéltünk mindig volt téma. Nagyon aranyos volt. Egyre többet taliztunk és úgy éreztem lehet köztünk valami. Aztán lett is. 2 hete vagyunk együtt. átjött szilveszterkor és nálunk aludt (nem ittam). Tök jól ment minden aranyos volt beszélgettünk aztán eléggé olyan volt mint aki a szexre hajt. Volt is valami de nem feküdtünk le. Azóta alig ir.Meg olyan máshogy viselkedik. Attól félek lehet hogy van még valakije? Vagy csak a szexre megy? Mit tegyek most?

2016. jan. 2. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak szex.
2016. jan. 2. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Hajítsd ki a pics@ba míg mielőtt kihasznál.!
2016. jan. 2. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha szexeltetek volna se írna, mert már megkapott. Most pedig azért nem ír mert nem kapott meg. Tehát minden út rómába vezet.
2016. jan. 2. 20:48
 4/4 A kérdező kommentje:

most fb-n mondtam neki, h ki-e birna h mikor egyutt vagyunk és adodna ra alkalma h nem csinalunk ugy semmi a smarolason kivul...azt mondta nehezen es nem orulne neki de ki...

szerintetek adjam meg neki ezt az eselyt v most igy a francba szakitsak vele?

csak az a baj h en tenyleg meg szerettem ot..es nekem nem lesz ez igy egy konnyu menet.

am koszonom az eddigi valaszaitok.

2016. jan. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!