Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy oldjátok meg a wc-re menést?
szerintem ez természetes. de ne tartogasd,mert csak fel fogsz fújodni, fájni fog tőle a hasad.
kimész a mosdóba ha kell és kész. lehúzod,ha kell belégfrissítőzöd.
ha valamelyik pasi ezen kiakad,akkor még elég gyerek, nem is érett párkapcsolatra.
pl szülésnél előfordulhat,hogy ugye kicsúszik a barna maci..és sokszor bent van a férj is. most kétlem,hogy amiatt ne tudna utána nőként tekinteni a feleségére..ezek természetes dolgok szerintem, normális emberek tudják kezelni:)ne aggódj
nem akarok kötekedni,de most ez komoly?:D
ez a világ egyik legtermészetesebb dolga,nehogy már rejtegetni kelljen..
jó tudom,mi fiúk hatalmas tirpákok vagyunk,de én a legjobb haveromnál is olyan nyugodtan megyek el sz rni edzés előtt,pedig a nővérének a szobája pont szemben van.
ahogy írták feljebb,halál nyugalommal menj be,csináld amit kell,végén egy kis légfrissitő ha esetleg durvábbra sikerült volna,és ennyi.ha olyan a wc,akkor mondjuk papírral illik előtte kitömni,hogy egyrészt a titanic süllyedését idéző hangoktól azért kíméld a házban lévőket,másrészt a nem tervezett alvázmosástól is megvéd:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!