Szülők ti hogyan oldjátok meg a szexet?
A kamasz gyermeketek "mellett".
nem féltek hogy észre vesznek?
Kamasz gyerek mellett nem félnék.. Nyilván igyekszünk este, amikor már mindenki alszik, vagy olyankor amikor épp nincsenek otthon.
Egyébként meg úgy neveljük a gyerekeinket, hogy a szex nem bűn.. Törekszünk arra, hogy nehogy ránk nyissanak, vagy meghalljanak, de kamaszként már pontosan tudják, hogy mit csinálunk. Sőt, ami azt illeti, a felvilágosítás viszonylag hamar megvolt.
Zár a hálószobára.
Szerintem este nehéz megvárni, hogy mindenki aludjon, mert a kamaszok nem koránfekvők. :)
Ha tudnak mindent, amit a szexről ennyi idősen kell, akkor nagy valószínűség szerint abszolút nem vágynak rá, hogy a szülőket így lássák, tehát nem fognak kukucskálni, még akkor sem ha tudják, hogy épp mi történik zárt ajtók mögött...
7-es, miért mehetnének? Semmi keresnivalójuk a szülők hálószobájában!.
Mondjuk ez fordítva is igaz, értelmes szülő nem járkál be random a gyerekéhe,z, hanem, kopog, és úgy.
Közös tevékenységre ott a nappali.
Hát az én szüleim nem zavartatják magukat. :D
Mondjuk alapvetően nem szoktam hallani, mert én fent vagyok, ők pedig lent, de ha kimegyek a wc-re, akkor a folyosón (sőt, még a fenti wc-m is) hallatszik.
Bár engem nem zavar, nem vagyok kisgyerek, tudom, hogy mindenki szokott szexelni, inkább örülök, hogy így 50 felett még ilyen gyakran csinálják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!