Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőmet, hogy "vegyem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet, hogy "vegyem rá" arra, hogy elmondja, hogy mik bántják?

Figyelt kérdés

Hajnal azt írta ,hogy valamiért (ezt nem írta le) olyan rossz kedve ,sírhatnékja van.

De nem szerette volna leírni és ez engem elégé nyugtalanít és nem ez az első ilyen eset.

2016. jan. 2. 17:06
 1/2 Stark2000 ***** válasza:
Lehet, hogy olyan típusú mint én. Nem szereti, ha sajnálják. Én megbeszéltem barátnőmmel még a kapcsolatunk elején, hogy BÁRMIT elmondhat, és ha baj van, úgyis észre veszem, és úgysem fogom békén hagyni, amíg el nem mondja. Ő ezt felfogta, és azóta mindent megbeszélünk. Elég hatásos. Ha pedig tudatod és jelzed feléje, hogy bízhat benned, még jobb.. :)
2016. jan. 2. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen. Nem akarta elmondani mi bántja. Végül kiderült hogy megcsalt és többször hazudott ezzel és sok mással kapcsolatban. Vigyázz!

Van az a típus aki lelkiismeretes de meg akar óvni az ilyen rossz hírektől de ha végül kiderülnek az nagyot üt övön alá.

Meg van az aki úgy csinál pl megcsalás után is mintha mi sem történt volna a kapcsolatotokban.

Meg persze aki elmondja őszintén a problémáit.

Ülj le vele és beszéljétek meg ezt a "ha valami baj van nem mondom el" témát mer a jövőben egyre rosszabb lesz ez a kapcsolatotoknak.

2016. jan. 3. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!