Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önguyilkos lesz ha nem találkozok vele?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete neten megismerkedtem egy fiúval. Ő 19 fiú én 17 éves lány vagyok. Ahogy beszélgettünk én egyre ritkábban válaszoltam neki de ő egyből visszaírt. Mondta,hogy nincsenek barátai és hogy én vagyok neki a legfontosabb személy. Itt már kezdett gyanús lenni a dolog. Utána szilveszterre meghívott magához de elutasítottam mert én a barátaimmal ünnepeltem és amúgy sem ismerem őt. Itt elkezdett féltékenykedni, hogy biztos a pasimmal vagyok. Erre vissza se írtam neki tegnap estig. Tegnap is csak azért, mert írta, hogy nincs az életének értelme nélkülem és hogy meg akar halni. Írtam neki pár biztató szót és próbáltam illedelmesen lerázni. Ma reggelre azt az üzenetet kaptam, hogy találkozzunk vagy öngyilkos lesz. Most mit tegyek? Én nem akarom,hogy miattam haljon meg de azt sem tudom,hogy ki is ő valójában. Még csak képet sem láttunk egymásról. És én nem tudom, hogy mit érthetett félre mert én nem kapcsolatot keresek. Tök barátian írtam. Most mitt tegyek? Félek2016. jan. 2. 15:21
11/16 anonim 

válasza:

NE találkozz vele. Nagy a gyanú hogy csupán át akar verni! Érzelmileg zsarol, hogy megsajnáld s találkozz vele... Gondolj bele, kepet se lattal rola, es ra adasul ennyire akar veled talalkozni, valszeg az a celja hogy lefekudj vele...
Engem is talaltak mar meg beteg egyenek chaten, de azonnal le is razom oket, ha olyan van.
17/ L
12/16 anonim válasza:
Ha belemész, hogy találkozol akkor legközelebb azt kéri, hogy feküdj le vele vagy öngyilkos lesz aztán így tovább.
Én kiábrándítanám valamivel és akkor biztos, hogy nem keresne többet. Sajnálatos dolog ha valaki magányos, de elkezdeni zsarolni valakit és pióca módjára tapadni nem indokolt megoldás és csak az ellenkezőjét éri el vele.
13/16 anonim 

válasza:

Én biztos nem találkoznék vele. Gondolom még azt sem tudod hogy néz ki és 2 hét alatt senkit nem lehet rendesen megismerni. Aki meg öngyilkossággal fenyegetőzik az nem normális, talán jobb lenne, ha nem beszélnétek többet.
14/16 anonim 

válasza:

Szerintem inkább beszéld meg vele hogy pontosan mit szeretne és tisztázd vele hogy te nem érzel iránta semmit. Ezt már rég meg kellett volna tenned ahelyett hogy leszarod és alig akarsz válaszolni neki.
15/16 anonim 

válasza:

#14 elég egyértelmű, ha még elkezd magyarázkodni a kérdező az még olaj lesz a tűzre. Az ilyen figurák nem szállnak le az emberről ha figyelmet kapnak.
16/16 anonim 

válasza:

Ez csak erzelmi zsarolas, ne foglalkozz vele!! Szuntess meg vele minden kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!