Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önguyilkos lesz ha nem találkozok vele?
Ez csak érzelm zsarolás.
De ha megteszi, akkor sem a te hibád, és mindenki jobban járna.
Szerintem ne találkozz vele. Nem tudhatod, hogy valóban az a személy az, akinek kiadja magát. Másrészt pedig nem értem a féltékenység okát, hiszen semmi sem volt köztetek. Akkor sem lehetett volna egy szava sem, hogyha a pasiddal mész vagy pasizol.
Magához akar láncolni úgy, hogy közben alig ismeritek egymást, mondhatni, hogy ilyen formában erőszakoskodik.
Persze az sem lenne jó, ha hülyeséget csinálna... Ennek ellenére nem találkoznék vele. Egyébként véleményem szerint csak egy eszköz a fenyegetőzés, nem komoly szándék. Aki el akarná követni, az nem kürtölné ki, hanem befordulna és halkan megtenné, a legtöbb ember így követi el.
Nem lesz az. Ha mégis, akkor sem miattad. Akinél ez komolyan felmerül, ott már súlyos gondok vannak a fejben.
Egyébként garantálom, hogy még így, fénykép nélkül is fülig szerelmesnek érzi magát beléd, csak azért mert full magányos és ennek tetejébe valszeg mély depressziótól szenved.
Mit tegyél? Semmit. Ne foglalkozz vele, többet ne írj neki és szakíts meg minden kapcsolatot. Ha még nem tudtok sokat egymásról, akkor az a szerencsés, mert így nem fog tudni zaklatni később máshol.
Ne hogy találkozz vele, pláne ne egyedül
Szerintem a pacáknak más szándékai vannak
" találkozzunk vagy öngyilkos lesz. "
AZONNAL tiltani mindenhonnan. Ne valaszolj neki tobbet.
Ez az ember nem normalis, ugyhogy keruld ahogy csak tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!