Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Önguyilkos lesz ha nem találko...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önguyilkos lesz ha nem találkozok vele?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hete neten megismerkedtem egy fiúval. Ő 19 fiú én 17 éves lány vagyok. Ahogy beszélgettünk én egyre ritkábban válaszoltam neki de ő egyből visszaírt. Mondta,hogy nincsenek barátai és hogy én vagyok neki a legfontosabb személy. Itt már kezdett gyanús lenni a dolog. Utána szilveszterre meghívott magához de elutasítottam mert én a barátaimmal ünnepeltem és amúgy sem ismerem őt. Itt elkezdett féltékenykedni, hogy biztos a pasimmal vagyok. Erre vissza se írtam neki tegnap estig. Tegnap is csak azért, mert írta, hogy nincs az életének értelme nélkülem és hogy meg akar halni. Írtam neki pár biztató szót és próbáltam illedelmesen lerázni. Ma reggelre azt az üzenetet kaptam, hogy találkozzunk vagy öngyilkos lesz. Most mit tegyek? Én nem akarom,hogy miattam haljon meg de azt sem tudom,hogy ki is ő valójában. Még csak képet sem láttunk egymásról. És én nem tudom, hogy mit érthetett félre mert én nem kapcsolatot keresek. Tök barátian írtam. Most mitt tegyek? Félek
2016. jan. 2. 15:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ez csak hiszti. Ha meg megtenné, akkor se miattad lenne
2016. jan. 2. 15:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak érzelm zsarolás.

De ha megteszi, akkor sem a te hibád, és mindenki jobban járna.

2016. jan. 2. 15:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki, legalább 1 hülyével kevesebb lesz a bolygón.
2016. jan. 2. 15:31
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ne találkozz vele. Nem tudhatod, hogy valóban az a személy az, akinek kiadja magát. Másrészt pedig nem értem a féltékenység okát, hiszen semmi sem volt köztetek. Akkor sem lehetett volna egy szava sem, hogyha a pasiddal mész vagy pasizol.

Magához akar láncolni úgy, hogy közben alig ismeritek egymást, mondhatni, hogy ilyen formában erőszakoskodik.

Persze az sem lenne jó, ha hülyeséget csinálna... Ennek ellenére nem találkoznék vele. Egyébként véleményem szerint csak egy eszköz a fenyegetőzés, nem komoly szándék. Aki el akarná követni, az nem kürtölné ki, hanem befordulna és halkan megtenné, a legtöbb ember így követi el.

2016. jan. 2. 15:33
 5/16 anonim válasza:

Nem lesz az. Ha mégis, akkor sem miattad. Akinél ez komolyan felmerül, ott már súlyos gondok vannak a fejben.

Egyébként garantálom, hogy még így, fénykép nélkül is fülig szerelmesnek érzi magát beléd, csak azért mert full magányos és ennek tetejébe valszeg mély depressziótól szenved.

Mit tegyél? Semmit. Ne foglalkozz vele, többet ne írj neki és szakíts meg minden kapcsolatot. Ha még nem tudtok sokat egymásról, akkor az a szerencsés, mert így nem fog tudni zaklatni később máshol.

2016. jan. 2. 15:34
 6/16 anonim ***** válasza:
Legyen.
2016. jan. 2. 15:36
 7/16 anonim ***** válasza:
Ez 1 troll,átakar baszni.Jobb ha vigyázol magadra!
2016. jan. 2. 15:39
 8/16 anonim ***** válasza:

Ne hogy találkozz vele, pláne ne egyedül

Szerintem a pacáknak más szándékai vannak

2016. jan. 2. 15:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen beteg emberek..sajnos egy éve nekem is volt szerencsém egy hasonlóhoz...tiltsd le mindenhonnan amilyen hamar csak tudod mert még rosszabb lesz a helyzet..ne érdekeljen mit irogat úgysem lesz az. Csak szabadulj meg tőle..tapasztalatból mondom
2016. jan. 2. 15:45
 10/16 anonim ***** válasza:

" találkozzunk vagy öngyilkos lesz. "

AZONNAL tiltani mindenhonnan. Ne valaszolj neki tobbet.

Ez az ember nem normalis, ugyhogy keruld ahogy csak tudod.

2016. jan. 2. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!