Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez sokáig fog tartani?
Figyelt kérdés
A barátommal lassan 2 éve együtt vagyunk de ez távkapcsolat.. csak nyáron meg egyszer húsvétkor találkozunk és mindig megkérdem tőle hogy hogy biztos velem akar leni? ahogy előbb írtam nagyon keveset látom de mindig azt írja lesz jobb is szerintetek szakítsak vele? vagy bírjam ki és tényleg jobb lesz?2015. dec. 27. 17:44
1/4 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,sem bíztatni a szakításra,de ha neked nem elég ez,hogy ilyen kevésszer találkoztok,talán jobb lenne ha új párt keresnétek magatoknak akivel több időt tölthettek eggyütt
2/4 bit123bit válasza:
hát ha 2 év alatt nem lett jobb akkor nem biztos hogy jobb lesz
Szerintem várjál még egy talán jobb lesz, de ha nem lesz jobb akkor szakíts vele
3/4 anonim válasza:
Természetesen ha őt szereted, akkor ne szakits vele. De ez a te döntésed!
4/4 anonim válasza:
Szerintem jobb olyannal aki távol lakik de szeret mint olyannal aki közel van de nem szeret igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!