Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok másodjára is egy személlyel?
Szóval szakítottunk nemrég és most van valakije.
A szakítás az miattam történt mert el laposodtam mellette és nem adtam meg neki mindent amit tudtam volna.
Megváltozom és rendbe szedem az életem.
Most baráti kapcsolatban vagyunk de értelemszerűen a montani srácról akivel van nem kérdezem, tartom magam annyira becsületesnek, hogy amíg vele van nem fogok be kavarni nekik addig legalább lesz időm meg változni és kicsit jobban kiélni magam.
Szerintetek ha észreveszi rajtam egyszer a válozást és tudom neki azt nyújtani amire vágyik lehet még a barátságból szerelem?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A leírásomban is benne vagyok hogy nem áll szándékomban az hogy szakítson a mostani párjával, Kb két hete vannak együtt és bennem meg van egy sejtés , hogy nem lesz egy hosszu életű kapcsolat.
Szeretnék mellette végig ott lenni, ezt nem úgy értem hogy mától kezdve csak miatta élem az életem de a 3 év alatt amíg együtt voltunk ő lett az egyik legjobb barátom
Igen, de csak akkor, ha a szakítás oka nem valami állandó, elháríthatatlan probléma volt. És persze megjátszani magam csak azért, hogy újra összejöjjünk (és így egy szerepbe szeressen bele, nem pedig belém), azt nem fogom.
De mi az, hogy "nem adtál meg neki mindent"?
Az alatt azt értem hogy egy idő után nem figyeltem oda magamra nem tartottam magam formában. Sosem vittem el egy igzi randira és sokszor inkább a barátainkal mentünk el minthgy kettesben legyünk de így is nagyon jól elvoltunk. Aztán lett egy elég nagy kavarás és egy idióta barom elterjesztette hogy megcsal engem.
Ebben biztos vagyok hogy sosem tett ilyet akkor titokban együtt voltunk. egy helyen is dolgoztunk aztán én ott hagytam azt a munkahelyet egy másikért ahonnan rövid időn belül elküldtek tehát egy számára megfelelő emberből akiért tényleg minden szívét kitette egy csődtömeg lettem. Én megértem miért választott mást de tényleg megszeretném vele mégegyszer próbálni és ezért bármire képes vagyok
Mostanában bókolok neki és szerintem eléggé élvezi ismerem azt a nézését.
Most még tuti nem szerelmes belém de tényleg megválozom érte ha kell, és ez nem egy szerep hanem szeretném egy jobb kiadását annak amibe beleszeretett akkor régen. Rgebben gitároztam neki aztán azzal is felhagytam egy idő után arra viszont teljesen magamért szeretnék visszatérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!