Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető vagy fölösleges-e miatt szomorkodnom?
A barátommmal 17 èvesek vagyunk, osztálytársak. Lassan már 2 ève együtt.
Eddig egyikőnk sem járt bulizni így több időt szántunk egymásra is. A barátom vègtelenül kedves mindenkivel mindig ès nagyon keresi a lehetősègeket arra, hogy új barátokat találjon. A napokban elmentünk egy házi buliba. Ami vègig arról szólt,hogy mindenki ivott es mindenki fogdosott olelgetett es puszilgatott mindenkit. A baratomat is. Ès mèg rám is megpróbáltak rám mászni úgyh a barátom ott volt. De a barátom soha a 2 èv alatt nem volt feltekeny en egy kicsit igen. Ès most nagyon izgatott, neki ez tetszett es minden alkalommal menni akar. De èn nem fogok tudni vele menni, mert engem nem engednek es ez csak egy kiveteles alkalom volt. De engem úgy bánt hogy tudom hogy más lányokkal lesz ès ugyanugy olelgetes es puszilgatas lesz akkor is. Olyan jó volt minden mikor mèg nem mentünk sehova:/
Hát ha úgy is hagyta, hogy fogdossák és puszilgassák, hogy ott voltál te is. Akkor képzeld el, mi lesz, hogyha nem leszel ott.
Ez nagyon gáz. Meg az is, hogy nem védett meg téged, nem vigyázott rád, hogy nálad ne merjenek mások próbálkozni.
Én a "fölösleges-e miatt" miatt szomorkodom inkább..
Amúgy.. Ha ő ezt élvezze , hogy random emberek tapiznak , meg mit tudom én , az már rég rossz. Én lazán kiraknám , hogy "nnnesze fiam , élvezkedj egyedül".
De már 2 ève együtt vagyunk ès nagyon szeretem őt.:( Az egyik osztálytársam szülinapját ünnepeltük ès voltak ott teljesen ismeretlenek. Vagy 8 fiu meg 2 lany akit eddig nem ismertunk.
Elmondtam neki ezeket. Mert megkèrdezte mièrt nem szeretnèm ennyire, hogy nèlkülem menjen. Ès azt mondta nem kell fèltenem, mert ha valaki rá mászna azt mondja neki h szia.
Jó mondja ezt most, de kitudja mi lesz, ha èn nem leszek ott. Ès nekem nagyon bánt, hogy ő engem sosem fèlt. Rám sem nèzett mikor a srác ott udvarolgatott, sőt mèg akkor direkt(?) oda sem jött,nevetett az egeszen es kiment a tobbiekhez. Èn szörnyen hűsèges vagyok ès, ha álmaim színèsze udvarolna nekem se kellene, mert csak ő van nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!