Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem megy? Mi lehet az oka?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve vayunk eggyutt a barátnőmmel.. Viszont nyár óta nem csókólóztumk!! És mindig beszéljük, hogy most már csináljumk valamit, de semmi! !! Mit tudnék tenni? Mit csináljak? Mi van akkor ha nem merem? Vagy mrem csak nem megy a kezdeményezés! Segítsetek! Kérlek!

2015. dec. 12. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok?
2015. dec. 12. 16:43
 2/6 A kérdező kommentje:
14 mindketten
2015. dec. 12. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:
micsoda problémák, Istenem...
2015. dec. 12. 17:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Valakinek ez fontos... nem is értem minek reagálsz akk ha semmi érdekeset nem tudsz mondani.. unatkozol?
2015. dec. 12. 18:10
 5/6 anonim válasza:
Szia. Szerintem ne aggódj. Velem azt csinálta a pasim hogy odalopakodott mellém adott egy puszit aztán egy csókot és viszonoztam. Aztán ha már kb 1 hét eltelt és neki kellett egy csók akkor mindig ezt csinálta. Ezzel nem hiszem hogy mellé lehet fogni. :)
2015. dec. 27. 00:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2015. dec. 28. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!