Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk, mit csináljon a lány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit csináljon a lány, ha ilyen odalenn?

Figyelt kérdés
Van egy komoly kapcsolatom, és hamarosan a bugyi is le fog kerülni. Természetesen borotválkozom, viszont a bőröm ezt nem nagyon szereti:kipattogzik, kipirul, gyakran picike sebek is vannak ott. Nagyon undorítónak tartjátok a dolgot? Epilállás és a gyantázás szóba sem jöhet, mivel így is érzékeny ott a terület, pláne ott még fájdalmasabb, mint egyéb helyeken... És emellett a kisajkak mellett még a bőr is barnább csöppet. Tetszene nektek?
2015. dec. 10. 18:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Semmi problémát nem jelentene.
2015. dec. 10. 18:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Próbáld meg ollóval ha ennyire érzékeny. Vagy használj arcszeszt rajta. az arcon jó, ott is jó, tapasztalat. De egyébként nem zavarná a barátodat szerintem.
2015. dec. 10. 18:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom pl jobban szereti ha van egy minimális szőr, mint ha teljesen csupasz. Az a lényeg ne legyen nagyon hosszú és elhanyagolt, ápolatlan. Azon kívül nem hiszem hogy az a pár miliméter fogja érdekelni hogy épp teljesen csupasz e vagy van egy kicsi ott. :)
2015. dec. 10. 19:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ilyennel foglalkozni, ha normális egészséges fiú akkor tetszeni fog neki :)
2015. dec. 10. 19:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

a p.nci az p.nci így is. hidd el hogy ez rohadtul nem fogja érdekelni :D

és amúgy meg lányként mondom hogy nekem is ki szokott pattogzani. és nekem is kicsit barnásabb a bőr a kisajkak mellett. ez elég természetes dolog. de hát ha a fiú leborotválja a péniszét neki is ki fog pattogzani. :D

szerintem van annyira értelmes hogy felfogja azt hogy ha borotválod kipattogzik és felfogja azt is hogy ha kicsit barnább ott :)

2015. dec. 10. 19:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Használj utána hintőport, vagy bőrnyugtató krémet, hátha segít.
2015. dec. 10. 21:11
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

"és hamarosan a bugyi is le fog kerülni": Jövőbe látó vagy?

"Természetesen borotválkozom": Úgy mondod, mintha kötelező lenne, pedig nem az.

Igen, tetszene nekem így is a puncid, de ha a barátod pont kivétel lesz, akkor bszhatod...

2015. dec. 10. 21:57
 8/13 anonim ***** válasza:
A baratnőmnek is pattogzott de mióta használ borotvahabot azóta sose
2015. dec. 11. 05:44
 9/13 anonim ***** válasza:
27%
Én elzavarnálak mert rögtön kiderülne, hogy annyi eszed sincs, hogy rendesen meg tudj borotválkozni.
2015. dec. 11. 10:05
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat.

És igen, ilyen téren jövőbe látó vagyok, ugyanis ha rajta múlott volna, már rég lekerült volna a bugyi.

Borotválkozás utáni krémet, habot mindig használok, a borotva is mindig éles, nem egy olcsó eldobható...

2015. dec. 11. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!