Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 17-21 közötti lányok, ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-21 közötti lányok, ti melyiket részesítitek előnyben?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb pasi? A nagyképű, gyúrós, "bulibáró", bagós, nagyivó, nőcsábász, vagy pedig a visszafogottabb, de jól szituált, kedves, humoros, okos, figyelmes, igényes?
2015. dec. 10. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezer százalékban a második. Barátom is ilyen, én is ilyen vagyok, nem tudnék elviselni egy "bulibárót" ahogy egy "bulibáró" se tudna elviselni engem;) 18l
2015. dec. 10. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:

"A nagyképű, gyúrós, "bulibáró", bagós, nagyivó, nőcsábász, vagy pedig a visszafogottabb, de jól szituált, kedves, humoros, okos, figyelmes, igényes?"

csak ez a kétfajta van ezeknek a tulajdonságoknak a keveredése még csak nem is lehetséges!

istenem...

2015. dec. 10. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
A felsorolt tulajdonságokat ellentéteknek állítod be, pedig nem mindig azok. Egy gyúrós is lehet visszafogott, jól szituált, kedves, humoros, figyelmes és igényes, de ugyanakkor lehet egy ordibáló "bulibáró" nőcsábász, nagyképű aki mindig feszeng össze vissza és ordibálja úúúúúúú tesa tegnap ennyit meg ennyit nyomtam fekve...
2015. dec. 10. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy csak szólok, hogy itt senki se mondta azt, hogy ezek a tulajdonságok nem párosíthatóak máshogy, a kérdező felvázolt 2 embert elméletben a tulajdonságaival és megkérdezte, hogy melyik tetszik a népnek inkább.
2015. dec. 10. 16:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, legalább te megragadtad amit akartam. :)
2015. dec. 10. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha csak ez a ket opcio van, akkor egyertelmuen a masodikat.
2015. dec. 10. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!