Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 14 évesen egy év után első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen egy év után első szex. Korai?

Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Ha fiú vagy akkor nem, ha lány akkor igen.
2015. dec. 7. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
En is 14 vagyok es rohadtul nem jutott meg eszembe hogy lefekudjek a baratommal. Szoval szerintem igen. bar ti tudjatok..
2015. dec. 7. 18:56
 3/10 A kérdező kommentje:

Lány vagyok

Egyébként, jövő hónapban leszek 15

2015. dec. 7. 18:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fiúként is korai, bár nem szólhatok bele..

És azt szokták itt mondani mások, hogy ha nem vagy benne biztos, akkor igen, még korai..

2015. dec. 7. 18:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Az illetőtől függ. Valaki már érett erre, valaki még 18 évesen sem az.
2015. dec. 7. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
15 évesen még ne feküdj le vele. inkább 16-17 de még szerintem az is hamar egy lánynak.
2015. dec. 7. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem korai lett volna.
2015. dec. 7. 19:08
 8/10 anonim válasza:
100%
Szia!Nem akarom az èszt osztani ugyanis èn is csak 14èves vagyok(nemsokára 15)lány vagyok.Ès figyelj ha mèg kèrdèsek vannak benned ezzel kapcsolatban akkor ne menj bele mert ő szeretnè vagy hogy Belöled is csak a "testisèg" beszèl akkor semmikèp se.Mi több mint egy ève voltunk együtt a barátommal amikor elvesztettük(Sok mindent megèltünk kint laktam egy èvig ő ès èn is kitartottunk egymás mellett.) Sosem erőltette ès utána voltunk nyaralni a Balatonon a nagypapájával ès akkor elvesztettük akkor sem erőltette ès figyelmes volt vèdekeztünk ès megèrtette hogy nem akarom gumi nèlkül(Ezèrt sosem hisztizik hogy jajj undorító a gumi ès semmit sem èrzek benne neki èn vagyok a legfontosabb ès a viztonságom.)ès megèrtette hogy gumival se menjen el bennem mert nekem az nagyobb megnyugvást ad.Igen korai de mint mondom mi majdnem kèt ève voltunk együtt amikor elvesztettük ès egyikőnkben sem fordult meg semmi kèrdès.Azóta is együtt vagyunk ugyan úgy elvagyunk nem minden a szeretkezès körül dorog nálunk sem nèha igen szoktunk de nem az hogy jujj 14-15vagyok ès megdugatom magam van hanem igenis mi szerelemből tesszük.Szóval szerintem is korai,de ha kèsznek èrzed magad LEGFŐKÈPP lèlekben ès már bíztok elèggè egymásban szerintem lehet.Ez nem kortól függ.De ha bármi kèrdèsed van magaddal azemben ès nem vag valamiben biztos akkor NE SZERETKEZZETEK!Viszont ha szeretkeztek akkor vèdekezzetek!
2015. dec. 7. 19:56
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

Hopp egy értelmes válaszoló.

15\F

2015. dec. 7. 21:04
 10/10 anonim ***** válasza:
70%
Korai.
2015. dec. 7. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!