Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon fáj az első szex?
Figyelt kérdés
Eléggé félek,a fájdalomtűrési küszöböm elég alacsony. Tampont sem használtam még meg semmi2015. nov. 10. 22:36
1/7 anonim válasza:
Van akinek igen de olyan is van akinek nem csinálj önkielégitést akkor kicsit hozzá szoksz
2/7 anonim válasza:
Ha szereted azt akivel csinálod és nagyon szerelmes vagy és vágysz az egészre észre se fogod venni közben mert a pillanat hevében minden jó lesz ahogy van.
4/7 anonim válasza:
Nagyon nagyon fáj.
A bölcsességfog húzásához tudnám hasonlítani, vagy mikor középfül gyulladásnál felszúrják a füledet.
Szerintem idd le előtte magad, vagy esetleg vegyél be valami erős nyugtatót. Pl.: rivotrilt.
5/7 anonim válasza:
az utolsón majdnem lefordultam az ágyról :D
6/7 anonim válasza:
Ez most tenyleg egy valos kerdes? Hol elsz te?xd
7/7 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy a pároddal sokat pettingeljetek, akkor nem fog fájni, és mielőtt bármibe is kezdenétek ismerjétek meg egymás testét :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!