Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kezdeményezzek lányként...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek lányként beszélgetést tinderen?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki kép alapján szimpi, de nem ír rám..

Én hülye meg ezen kattagok, mert nagyon az esetem. Viszont én soha életemben nem kezdeményeztem még, meg szerintem az első lépés a fiú dolga. Ebből kifolyólag azt sem tudom, hogy mit tudnék neki írni...

Vélemény?

2015. dec. 5. 01:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7%

A lányok azt hiszik, hogyha párba kerültünk majd egyből írunk vagy mi?

Van ~200 párom, hát ha én minddel elkezdenék beszélni, egyáltalán nem tudnám követni a fonalat... kb 6 írt rám magától.

Amúgy: Szerintem egy buliban még így is több esély van a párkapcsolatra.

23/F

Én azért vagyok fent, hogy dugjak, nem is tagadom, ha szóba kerül. Sőt az a csaj, aki fent van, attól én már eleve nem akarnék semmi komolyat.

2016. jan. 6. 00:49
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Na az utolsó a kisebbség. Mo-n az emberek nagy része párkapcsolatot keres a Tinderen, és nem egy éjszakás kalandot.

Írj neki, keress a neten valami pick-pick-up-line-t és azzal indíts esetleg. Bár ha szimpi vagy, akkor az "olcsó a zöldség a nagybanin"-ra is vissza fog írni. A lényeg, az elején fenntartható legyen a beszélgetés, ne csak egy köszönés legyen.

2016. jan. 15. 23:58
 13/14 anonim ***** válasza:
A legtobb tinderen meg mas kereson levo ember parkapcsolatban van, azert keres tinderen es nem az eletben, mert a parkapcsolata mellett nincs ideje/lehetosege elmaszkalni es az eletben ismerkedni.
2016. szept. 21. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:

A jelenlegi párom tinderről van, csak mondom.

Mindketten dolgozunk, kb semmi időnk szórakozni. Meg amúgy is, szórakozóhelyen normális párt úgysem találsz (tisztelet a kivételnek).

Lehettek a tinder ellen, de én mégis találtam egy olyan embert, aki nem akart kihasználni.

23L

2017. okt. 10. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!