Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most túl léptem rajta vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most túl léptem rajta vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel együtt voltunk, de mostmár csak barátok vagyunk neki azóta van más azóta lassan 3 hét telt el. Én nagyon szerettem mikor együtt voltunk, de a szakítás után kiszerettem belőle csak néha hiányzik és előjönnek az emlékek. Mikor mondjuk alvás előtt rá gondolok akkor órákon keresztül csak forgolódom pedig nap közben nem is nagyon jut eszembe és ha eszembe is jut akkor se gondolok rá folyamatosan. Miért van ez? 16f
2015. dec. 2. 06:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, meddig voltatok együtt, de 3 hét alatt nem hiszem, hogy túlléptél. Csak úgy érzed.

Én egy 1,5 éves kapcsolat után 3 héttel úgy éreztem, hogy már minden rendben, túlléptem, de ez nem így volt. Elkezdtem találkozgatni egy fiúval és rájöttem, hogy hiába érzem úgy, időt kell adnom magamnak, amíg teljesen feldolgozom a szakítást. 4 hónapig tartott a teljes feldolgozás! Pedig a végére nagyon rossz volt a kapcsolat és már nem szerettük igazán egymást.

Ne akard siettetni ezt a folyamatot, hagyj időt magadnak és érezni fogod, hogy mikor léptél tényleg tovább, hagyd, hogy az érzéseket feldolgozd, nem kell elfolytani a szomorúságot sem. Adj ki magadból lassan mindent.

2015. dec. 2. 08:09
 2/3 anonim válasza:
Nem hiszem hogy tulleptel. Én 3 éve szakítottam a barátomal és még mai napig gondolok rá és álmodok vele. :) próbálj minden képet kitorölni vele és ilyenkor mikor eszedbe jut hallgass valami vidám zenét ami feldobb. :)
2015. dec. 2. 09:21
 3/3 A kérdező kommentje:
239 napig voltunk együtt, de nem érzem, hogy úgy nagyon kéne csak este emiatt nem tudok aludni már napok óta. Valami tanácsotok nincs, hogy lehetne minnél hamarabb elfelejteni?
2015. dec. 2. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!