Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért kell engem így kikészíte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell engem így kikészíteni?!

Figyelt kérdés
A barátomnak mindig van valami baja velem...mindenért mérges, inkább jatszik meg minden, de kikészít MINDEN NAP:@ mit csináljak... ????

2015. nov. 30. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolkozz el, hogy jól érzed-e magad vele összességében. Ha nem, akkor sajnos fel kell merülnie a szakítás lehetségének.

De mindenekelőtt próbáld megoldani a problémát, beszélj vele erről. Ha nem sikerül és marad így, akkor mérlegelj és ha úgy adódik, szakíts. Sok sikert, remélem helyrejön! :)

2015. nov. 30. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Szakits vele.. Ez mergezo kapcsolat es te is rosszabbul erzed magad benne... Tudom,hogy most azt hiszed,hogy nem nem akarod elhagyni,mert mivan ha megbanod stb stb.. De hidd el,hogy sokkal felszabadultabb leszel miutan fellegezhetsz es boldogabb is :) Aztan ugyis jon valaki mas hidd el :)
2015. nov. 30. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Élj vele boldogan, és tengődj lelki roncsként, mert szr a házasságotok.

Bakter, nem geyértelmű?! HAGYD OTT!

2015. dec. 1. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!