Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeret egyáltalán?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret egyáltalán?

Figyelt kérdés

Negy honapja vagyunk egyutt. A kapcsolatunk eleje nagyon döcögős volt. Alig találkoztunk.. Mindig lemondta..allandoan csak a hülye kifogások.. egy-ketto szinte mar teljesen gyerekes volt..(pl. faj a hasam meg stb.) Feszbukon is alig beszéltünk.. De igazabol ez igy van a mai napig..:\ Volt három nagyobb vitánk.. Olyan könnyen hagyott menni.. Nem is próbált meg visszatartani.. Mindig én sírtam vissza magam hozza.. Pedig én akartam szakítani.. En se ertem magam.. De a viták után egy picit észhez tért.. De par nappal kesobb ugyanolyan volt mint regen.. Hetente vagy kéthetente találkozunk..akkor is csak par órára.. De élőben tud kedves is lenni..fogja a kezem,megolel,simogat.. Meg ahogy csokol..egyszerűen nem tudom eldönteni h mit érez irántam.. Feszbukon meg irok neki egy kisebb regényt azt lerendez egy lajkjellel.. Oke oke.. Tudom h feszbukon mindenki mas hogyan viselkedik mint élőben.. Dehatnah.. Picit sértő.. Egyszer volt olyan h lemondta a talalkozast es másnap szembejött velem az utcán.. Pedig nekem azt mondta h tanulnia kell.. Azt hittem h ott helyben sirvafakadok..olyan rosszul esett.. Es allandoan csak sírok amikor lemondja a találkozásokat.. Allandoan rossz kedvem van..annyira hianyzik.. Mindig azt mondja h tanulnia kell.. Még hétvégén is.. De én nem nagyon hiszek neki.. Egyszer talalkoztam az egyik barátnőmmel es mondta neki h sose tud velem foglalkoznia mert tanulnia kell.. Ő meg mondta h most is épp az ő barátjával szkajpol.. Es igazabol egyáltalán nem jo tanuló.. Ugy h nem ertem h ennyi "tanulás" mellett h lehetnek ilyen rossz jegyei.. Egyáltalán nem értem őt.. Egyszer volt a városban vmi rendezveny.. Amire ugy volt h elmegyek.. Es ugye kérdezte tolem h megyek-e mert o igen.. Mert meghívta egy volt oszttarsa.. Aki regen bejott neki(lany mielött megkerdeznetek..xdd)hat azt hittem h a pofam leszakad..A kis örömlanyal(ha mas szoval irom torlik a kerdest.-.)persze ráér találkozni.. De velem nem.. Es az ilyenek miatt allandoan ketelkedek benne.. Szerelmes belem egyáltalán?.. Mire jo ez neki?.. Es amugy meg az id erdekes h a barátai előtt kedvesebb velem.. Odaáll mellem es simogatja a hatam meg stb.. Menozni akar h van egy barátnője aki nem ronda mint a bűn?.. Vagy mi?.. De a nem közeli barátai előtt leragad.. Néha meg akkor is ha ott állok elotte.. Kerdezik tole h "Mivan csajozol?" o egy határozott nemmel válaszolt(utana odasúgta nekem h "bocs

muszaj volt hazudni")..Pedig nem ugy nézek ki mint akit lekene tagadni.. Nekem szoktak mondogatni h h merem őt nyilvánosan felvállalni.. De igazabol sokszor én se tudom már.. De sztem most mar eleg lesz a regeny írásból.. Szerintetek szeret engem?:\ Miert csinalja ezeket velem?

Utolag is bocsánat a rossz fogalmazasert es a sok helyesírási hiba miatt.. Este van es hullafáradt vagyok. Meg hát persze nincs penz ekezetre. :) A válaszokat előre is nagyon szepen koszonom!!:) <3

2015. nov. 30. 00:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Tuti h nem szeret. Akkor találkozik veled mikor szeretethiánya van, kiéli a pár óra alatt rajtad, és kész.
2015. nov. 30. 00:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez az amitől féltem..:s Köszönöm a válaszod! Ment a zöld mancs:)
2015. nov. 30. 00:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem tisztel téged akkor nem érdemel meg. Ha meg nem tetted meg szakíts vele és mutasd meg neki milyen jól meg vagy nélküle. Tudom könnyű ezt mondani de én is voltam már így és ezzel jársz a legjobban. Nem érdemli meg hogy utána sírj és pazarold rá az idődet amit sokkal jobb pasikra is pazarolhatnál :))
2015. dec. 22. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem vágd gerincre mint az atom aztán hagy
2015. dec. 22. 13:54
 5/7 anonim válasza:

Majdnem mintha én írtam volna.. Nagyon sajnálom de én is úgy érzem ezek alapján, hogy nem szeret téged :( Nem tisztel, nem becsül, nem foglalkozik veled.. Te nem ezt érdemled!!!! Letagad a barátai elott??? Pofátlanság! Jobban jársz ha elengeded, és nem foglalkozol vele!

Annyit még megkérdezhetek, hogy lefekszetek egymással? Ne hagy, hogy kihasználjon! Sokkal jobbat érdemelsz!

2016. márc. 3. 17:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak órálig jutottunk.. De amint megtörténik a dolog egyből lelécel valami hülye kifogással. :(
2016. márc. 3. 20:18
 7/7 anonim válasza:

Előző vagyok. Akkor ne menj tovább! Ne feküdj le vele, inkább szakíts vele :( Tudom nagyon nehéz, de tenyleg találsz tőle jobbat, olyat aki mindent megad neked és mindig veled akar majd lenni! De ez a srác csak fájdalmat és szomorúságot okoz neked, hidd el jobb lesz neked nélküle!

(Az elén volt barátom is hasonló volt, mindig szomorú voltam miatta, mindig megbántott valamivel, nagyon keveset találkoztunk, sokkal fontosabbak voltak neki a barátai mint én.. de már nem vagyunk együtt és sokkal jobb nélküle nekem! Csak akkor elvakitott a rózsaszín köd és nem vettem észre a sok hibát és nem hallgattam másokra sajnos)

2016. márc. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!