Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy mondjam el neki hogy nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki hogy nem akartok tőle semmit?

Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem beszélgetni egy fiúval aki nagyon aranyos. Tiszta jól elvoltunk aztán facen is beszélgetni kezdtünk. Nagyon boldog voltam meg minden de érzem hogy nem akarokttőle semmit. Viszont amikor megkerdezte bejon-e nekem azt mondtam igen és nem is hazudtam. Aztán este azzal a fiúval álmodtam akibe tényleg szerelmes vagyok. Nagyon esélytelen a dolog de akkor is őt szeretem és próbálom erőltetni de nem vagyok boldog hiába tudom hogy a másik fiú szeret :(
2015. nov. 29. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
mintha magam látnám, figyelj ne erőltesd azt ami nem megy, nem fog jobban menni. lehet hogy majd megbánod, viszont ha most nem kell akkor az nem most lesz. de felejtsd el azt is akit szeretsz, mindenkiből ki lehet szeretni csak akarni kell. inkább keres magadnak egy teljesen újat, kezdj mindent új lappal, meglátod sokkal jobb lesz :)
2015. nov. 29. 13:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Az a baj hogy tényleg fontos ez a fiú és nagyon nem akarom megbantani... Viszont inkább most kéne letisztazni mielőtt még beleeroltetnem magam ő pedig csak nagyobbat koppana:(
2015. nov. 29. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!