Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Szerintetek miért írt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogyesz98 kérdése:

Fiúk! Szerintetek miért írt rám az exem?

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg az hogy távkapcsolatban voltunk, de ő nem érezte jól magát, úgyhogy Szakítottunk két hete. Két hónapot voltunk együtt, de bármennyire is rövid idő, nem csak egy sima kis diák szerelemről van szó, már régóta ismerjük egymást, előtte is volt vonzalom stb. Amikor találkoztunk megbeszéltük a dolgokat, többekközt azt is hogy még mindig szeretjük egymást, de higy ez így csak fájdalmat okoz mindkettőnknek, úgyhogy jobb ha külön leszünk, aztán elég érzékeny búcsút vettünk és ennyi volt. Az azt követő napon még beszéltünk egy kocsit, de inkább baráti beszélgetés volt.

Mindketten elég racionálisan gondolkodunk, nem terveztük hogy túl szoros kapcsolatban maradunk ezek után, ezért is lepett meg hogy két héttel a szakítás után egy este írt, és kellemes hangulatban elbeszélgettünk, még másnap estig. Volt egy-két furcsa dolog (pl egy ponton évesnek hívott, meg volt egy nagyon laza kos utalás arra hogy ahol én lakok az egy nagyon jó hely (mert én ott lakok)). Aztán miután reagáltam valamire amit mondott (nem ilyen témájú, csak sima baráti hülyeség volt), hiába látta, nem válaszolt, úgyhogy tíz perc csönd után elköszöntünk. Mivel nagyon ellentmondásos volt az hogy ő írt rám, simán elbeszélgettünk, és utána meg csak úgy ignorált, úgy döntöttem ,hogy teszek egy próbát, és írtam neki kb két sort, egy régi belsős poént. Ezt is látta de nem válaszolt.

Ezek után az lenne a kérdésem hogy szerintetek minek ír egyáltalán ha utána "meggondolja magát" és mellőz?

2015. nov. 26. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem talált papírt?
2015. nov. 26. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem volt kivel strihelnie?
2015. nov. 26. 22:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Trollok kíméljetek!
2015. nov. 26. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Én teljesen komolyan gondoltam. Van néhány olyan fiu aki ha szakitás után nem talál magának dugnivalót, utánna visszakullog az előzőhöz, és azon ki próbálja magát élni. Érted?
2015. nov. 26. 22:17
 5/5 Mark990728 válasza:
Szerintem ne is legyetek barátok mert eléggé egy p#cs lehet
2015. nov. 26. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!