Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkozzak még nála vagy ennyi?
Lassan 2 hete szakítottam vele nagyon megbántam, de neki már akkor volt más és nem is szeretett.Azóta csak "barátok" vagyunk és mondta, hogy már nem kavarnak és, hogy hiányzom neki.
Szerintetek megpróbáljam, hogy megint együtt legyünk vagy maradjunk csak barátok?
Mindenkinek a sajat problemai az igazi , nagy problema.
Egy ovisnak az a baja, hogy elvettek a jatekat, a kisiskolasnak az h kapott egy fekete pontot, neki meg ez a szakitos tema. Ne alacsonyitsunk le masokat, mert ez nem az erettsegre vall, ez is gyerekes dolog.
Na, miutan ezt tisztaztuk johet a valasz.
Ha mar egyszer szakitottal vele, o meg massal van, azt mondid nem is szeret, akkor nem kell eroltetni. Ugy tunik nem o lesz a nagy szerelmed. Ezzel nincs semmi baj. Szerintem ne kezd ujra vele, csak kinlodas lesz es meg fajdalmasabb vege lesz.
Köszönöm a válaszokat! :)
Mostmár nagyjából túl vagyok rajta csak annyi a baj, hogy még hiányzik egy kicsit, de túl leszek rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!