Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van egy 13 éves lány, egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köki Péter kérdése:

Van egy 13 éves lány, egy évvel fiatalabb nálam. Nem tudom hogy most mit szeretne. Infó alapján ötletek?

Figyelt kérdés
Tehát... Amikor találkozunk már messziről integet, szünetben ő jön hozzám beszélgetni, moziba is fogunk menni, de azt veszem észre, hogy másokkal is sokat beszél, és nevet velük, de velem olyanokat csinál, amit másoknál nem... (pl.: Folyton beletúr a hajamba, fogdossa a bicepszem, és a távtartásban is 2-3cm re szokott ülni). Azonban amikor Facebookon beszélgetünk, írogatja hogy mit szoktak a lányok csinálni ha valaki bejön nekik, de amikor találkozunk, akkor semmi utaló jelet nem találok arra, hogy bejönnék neki... Érdemes próbálkozni?

2015. nov. 19. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Tetszel neki. Az nem elég utaló jel, amiket felsoroltál?
2015. nov. 19. 23:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Az elsőnek meg annyit, hogy azért nem kezdeményezek, mert Facebookon írta hogy mit szoktak a lányok csinálni ha valaki bejön nekik, de amikor találkozunk, akkor semmi hajlandóságot nem látok arra, hogy ilyen jeleket véghezvigyen... Meg nem rég szakított...
2015. nov. 20. 08:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy került szóba az, hogy mit csinál egy lány, ha valaki tetszik neki? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy bejössz neki. Lehet, hogy azt pont nem csinálja, amit leírt, de én csak azoknak a fiúknak túrok a hajába, aki bejön. :D
2015. nov. 20. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen még mindig így pasizok, de kevés sikerrel :'3 szóval hajrá, szurkolok ^^
2015. nov. 20. 22:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Jövö hét szmbaton megyünk moziba, akkor mondom meg hogy nekem nagyon bejön, és ő mit érez irántam, majd megírom az eredményt... De köszi a válaszokat! ^.^
2015. nov. 21. 08:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem jött össze... Már második alkalomal mondja le a mozit, és amikor elmondtam neki, otthagyott :'(
2015. dec. 11. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!