Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha fiatalabb?
Figyelt kérdés
Mármint, most alakulgat valami egy sráccal, aki 15 éves. Én 16 vagyok és egy hónap híján, hogy nem vagyok egy évvel idősebb nála. Kicsit komolyabb dologra vágyom, de még túl "kicsi" az ismerőseim szerint. Szerintetek? Nagyon gáz, ha fiatalabb?2015. nov. 3. 16:14
1/6 anonim válasza:
Komolyabb dologra vàgysz? Te is csak 16 vagy!
2/6 anonim válasza:
Hulyeseg xd 1 ev SEHOL SE szamit :D mitol lenne kicsi ?? Mert te olyan nagy vagy? :D 18 multam es meg en se vagyok felnott csak papiron :D siman mukodhet a fiuval, legalabbis az eletkor mint olyan nem lehet kizaro ok :)
Udv, 18/F
3/6 anonim válasza:
Dehogy baj :) 1 év semmilyen korban nem számít.
6/6 anonim válasza:
Én már láttam ilyen párkapcsolatot többet is. Középiskolában; egy helyre jártak, és a lány volt egy évfolyammal följebb, mint a fiú, és tuti, hogy idősebb is volt. 3 is volt ilyen pár, akikről én tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!