Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tényleg csak AZT akarják?
Figyelt kérdés
Vagyis,csak azért udvarolnak egy csajnak hogy megdughassák?2015. nov. 8. 17:29
1/11 anonim válasza:
Állitólag igen. A különbség csak annyi, hogy ezt a vágyukat mikor jutattják kifejezésre és hogy meddig hajlandóak várni.
2/11 anonim válasza:
Személy függő.
Én személy szerint AZT IS.
3/11 anonim válasza:
Én pl azért jöttem össze egy csajjal h az legyen közbe bele szerettem és azota is szeretem
4/11 anonim válasza:
Nem azért, de idővel szeretnénk. Miért a lányok talán nem?
5/11 anonim válasza:
kapcsolatban ez benne van. hosszútávra szóló komoly kapcsolatban kicsit később következik be. ha meg nem gondolja komolyan akkor csak megdug és otthagy. de persze minden férfi akar szexet. minden nő is, csak az a kérdés hogy a nő mennyire könnyen kapható
6/11 anonim válasza:
Nemcsak AZT, hanem még mellé sört is.
7/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem az a célom inkább a szerelem
8/11 anonim válasza:
Azért van aki nem. Aki képes több évig várni a a barátnőjére a dologban az biztosan nem.
9/11 anonim válasza:
Ha mindkét fél élvezi, akkor nincs is szó kihasználásról.. Másrészről meg ha valaki olyan vak, illetve olyan könnyen adja magát, arra ráfér az a bizonyos negatív tapasztalatszerzés..
10/11 anonim válasza:
nem! sokszor egy oleles is ugyanugy jol esik! sot amig nem lesz nagyon komoly kapvsolat addig hidegen is hagy az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!