Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csinaljak ha nem vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha nem vagyok eleg kedves vele?

Figyelt kérdés
A baratommal csak par hete vagyunk egyutt es a megismerkedesnel is nagyon nagyon kedves volt sokat bokolt nekem, de en mintha suket lennek es mindenre amit mondott vagy azt mondtam hogy oke vagy semmit csak mosolyogtam vagy egyszeruen megkoszontem. Meg allandoan jon ezzel a szivecskekkel es tudom hogy ez a normalis a kerdesem az lenne hogy akkor en miert nem tudom ilyen egszeruen leirni azt hogy szeretlek vagy ilyesmi.. ? Es mit tegyek, hogy ki tudjam rendesen fejezni az erzeseimet amiket igazabol egy picit szegyellek leirni..?
2015. nov. 6. 16:58
 1/2 anonim ***** válasza:
az hogy szégyelled hát.. párod felé elég érdekes de éltem már át ilyet én is.. én nekem is panaszkodott anno a párom hogy alig mondom ő meg napi x-szer... hát én nem mondtam hanem kimutattam inkább.. de próbáld meg azt hogy kimutatod ha neked úgy jó, de kezd el azt is hogy szép lassan szoktasd magad hozzá hisz neked ő fontos és akkor neki is fontos hogy azért kapjon vissza pár jó szót :)
2015. nov. 6. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:
próbálj oldódni nyitni felé... vegyél neki csokti vagy csak mondj el neki egy viccet
2015. nov. 6. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!