Mit csináljak, hogy a "kedves" putribéliek ne álljanak állandóan a kapubejáró elé?
Szembe laknak velünk, és állandóan ide állnak. Perpill 2 autó van most a família további sarjából, és a mellettük lévő ház szintén kapubejárója!!! elé állt le egy autó. Mellesleg IQ 0 agyúaknak nem tűnt fel, hogy még van 5 méter hely a saját területükön. Nem vagyok rasszista totál, de ezeket szétszaggatnám :D
Sajnos többszöri veszekedés volt már ebből, de folyamatosan még mindig elénk állnak. Kint van a tábla, tilos ide állni, akár tetszik akár nem. Ültettünk egy tűztövist a ház elé, hogy már csak azért se álljanak ide, de múltkor majdnem kidöntötték a.... Nem vagyok valami termetes leányzó, és ezen alkalmat fogva már megkaptam a flegma kislányt amikor megkértem hogy álljon el, és multkor hogy te köcsög, anyádat hogy hívják.
Ideges voltam mert ez rohadtul nem hiányzik nekem sem és a családnak sem. Valaki tipp?
Ha akadályoztatják a közlekedéseteket, akkor rendőrt hívhatsz. Akár el is vitetheted a kocsit.
Bár ezután én nem mennék haza egyedül...
Szerintem legközelebb szórj szét valamit, ami kilyukassza a kerekét. És tagadd le.
"beavatkozó csoporttal"
Az milyen?
Utolsó: mintha csak az idősebbik kölköt hallanám. Ne hogy azt hidd, hogy nem kértük meg szépen őket már 5x, hogy "Ne haragudj, de nem állnál félre az autóddal, mert ez egy autókijáró?" Pl. Azt mondta 5 perc, és 3 órát! állt még ott. Nekem ezután borral meg jószomszédi viszonnyal ne jöjjön, amikor engem leüvöltözött, hogy köcsög! Főleg, hogy előtte meg ő mondta, hogy Ő már megbocsájtott nekünk! Mire fel?
Nem mondom hogy az összes réti néger ilyen, sőt. De ezek már tényleg az alja!
A 6-os válaszoló álomvilágban él.
Egy normális embernek, ha 1x szólnak, sűrű elnézéskérés közepette többet nem állna oda.
Viszont ahogy írtad romákról van szó, innentől kezdve minden nemű tapintat és értelmes kommunikáció értelmetlen.
Valószínűleg még élvezik is, hogy keresztbe tehetnek.
Tényleg egyetlen megoldás, az erődemonstráció, ez esetben pl: rendőrt hívni és elvitetni a francba a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!