Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tudnék tenni? Mi rá a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni? Mi rá a megoldás, ha van?

Figyelt kérdés

1 évvel ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal akkor ő volt 15 én 18, 7 hónapig beszéltünk neten(nagyon jól ment a kommunikáció, olyan szinten h rögtön suli után egész késő estig, mindennap, az első perctől kezdve), de ő már az első hónap után belém esett, udvarolt is, ami meglepő volt. Majd e év májusában találkoztunk(kissé távkapcsolat volt 40km), és nemsokára rá összejöttünk. Élőbe kiderült, h számára nem nézek ki rosszul, de nem vagyok az este, de a személyiségem, stílusom miatt ami megfogta ez nem számított.

2,5 hónapig maradtunk együtt, rettentően gyerekesen, hülyén viselkedtem, sok lett a veszekedés stb. Ő is hibázott. Majd egy ilyen veszekedés alkalmával, otthagytam, erre dobott, megsértődött(amit így visszatekintve meg is értek, paraszt voltam és nincs rá magyarázatom, h miért viselkedtem így, pedig előtte nem volt rám ez jellemző). Szakítás után is műveltem egykét furcsaságot ami nem volt a helyzet javára.

A pozitív oldalát nézve viszont: hihetetlenül jól összeillettünk, amiben nem abba kiegészítettük egymást, majdnem mindenben egy véleményen voltunk stb. A nyár meg ez a tipikus első szerelem, első kapcsolat, mindenből elsők voltunk egymás számára, sok kaland, hülyéskedés, rengeteg emlék, fotó, élmény, nevetés, ő tanított úszni stb. Csak sajnos a negatívból több volt.

Szakítás után rájöttem, h ilyen hülyén nem viselkedhetek,és javarészt ez nekem köszönhető, h itt vagyok. Neki álltam tucat számra olvasni személyiség fejlesztő könyveket, a rossz tulajdonságaimtól megszabadulni, párkapcsolati könyveket stb., elmentem dolgozni is, sok munkát fektettem bele, h megoldjam. Ennek hatására rengeteget változtam, pozitív irányba és 100%ig biztos vagyok abban,h most működne, ha adna rá esélyt, és hiszem azt is h van még dolgunk.

Ezért fel is vettem vele a kapcsolatot, h elhívjam egy baráti beszélgetésre, látni nem akar, ingerült volt, törölt/tiltott minden honnan, nem érdeklem, ne zaklassam stb. Én udvariasan megköszöntem a figyelmét, és elnézést kértem a zavarásért.

Azaz érzésem, h a 2-3 hónap alatt teljesen túl van ezen, már nem számítok. De így h tisztán látom a helyzetet, helyre szeretném hozni és hiányzik is. Ráadásul volt közöttünk egy olyan, valami amit nem nagyon tudok körbe írni, de mintha rég ismernénk egymást, a kapcsolatunk is bizalmas volt, és hülyeségnek tartom eldobni, de annyira rossz volt az utolsó 1 hónap, h megértem ezt a reakcióját. Az lenne a kérdésem van erre még megoldás?

2015. nov. 5. 13:53
 1/1 anonim válasza:
Ha sehogy se tudod megoldani hogy neten beszéljetek és meghallgasson akkor már csak egy esélyed maradt, mégpedig valahogy személyesen találkozni vele és elérni hogy meghallgassa a mondandód. Ha az előző próbálkozás sem segít a helyzeten akkor sajnos le kell róla mondanod.
2015. nov. 5. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!