Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha valaki megcsal valakit az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirochan kérdése:

Ha valaki megcsal valakit az többször is meg fogja tenni?

Figyelt kérdés
A barátom megcsalt és most megígérte hogy nem lesz több ilyen és amióta megtörtént mindig "szórakozok" mellette más fiúkkal és ő nagyon féltékeny.meg azt szeretné hogy költözzünk össze,meg hogy nagyon örül neki hogy nem dobtam ki.. Meg most már mindig tudom hol van,mit csinál de akkor se tudok meg bízni benne,miért? megcsalna ezek után mégegyszer?

2015. nov. 3. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ezt senki nem fogja tudni elore neked megmondani. A helyzet az hogy csak egy nagyon stail alapokon allo kapcsolat tudja komolyabb karosodas nelkul tulelni a megcsalast, barmelyik reszrol tortenjen is.

Neked ez csak a baratod, raadasul "szorakozol" is, ennek igy nem nagyon van jovoje.

2015. nov. 3. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:

biztosan meg fogja tenni újból, csak idő kérdése.

kutyából nem lesz szalonna. a legközelebbiről már biztos nem fogsz tudni, mert óvatos lesz.

2015. nov. 3. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért csalt meg? Jól át kell beszélni, tisztázni kell, hogy mi miért történt.

Ha csak úgy megcsalt, akkor nyilván máskor is meg fogja tenni.

2015. nov. 3. 14:22
 4/6 anonim válasza:
A féltékenység gyilkos érzelem bármelyik oldalról. Értem a taktikádat miért játszol vele, de ez nem vezet sehová. Ezzel csak az éred el, hogy az ő bizalma is megszűnik benned. A spontán bizalom komoly dolog és a legnagyobb bizalom két ember kapcsolatában. Ha az megszűnik létrejön a mesterséges bizalom és kialakulnak a játszmák. Ezzel együtt létrejön a teljes bizalmatlanság, a féltékenység, a hazugságok és a kapcsolat véget ér.
2015. nov. 4. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező már most is játszmázik, utsó. De egyébként teljes mértékben igazad van.
2015. nov. 4. 16:31
 6/6 anonim válasza:
Az én barátom 2 év alatt összesen 9szer csalt meg és mind után azt mondta ez volt az utolsó. Most lassan 3 évesek vagyok és fél éve "tiszta" teljes mértékben. Vond le a következtetést...:DDDD
2016. jan. 10. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!