Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha többször hív el találkozni?
Sziasztok, a cím szerintem elég sokat árul. :P
Szóval van egy lány, leendő osztálytársam (ugye most megyek kilencedikbe), és többször is elhív találkozni, mert van fiú akit szeret, ő is leendő osztálytársunk, kb. 2-3 napja ismeri, de a srác elköltözik messze, ezért a lány tudja, hogy semmi esélye, és tőlem kér tanácsokat meg segítséget, én persze támogatom. Az egészben a lényeg, hogy a fiúnak már van barátnője, akit szeret és nem akar elhagyni egy más lányért, ezért egy idő után kb. leszarja mostmár a lány (nem a barátnője) a srácot, mindennek elhordja, stb.. Mindig a lány mondja, hogy egyszerűen találkoznunk KELL, de nem tudom minek véljem ezt. Sima barátságnak, vagy érez irántam valamit? Eddig csak simán a háza előtt ültünk és beszélgettünk, de mondta, most meg mondta, hogy kéne menjünk sétálni is. Szóval emberkék, mit gondonltok?? Nagyon jó barátság, vagy annál több?
Remélem érthető ez a kis történetecske, ha tudtok segíteni nagyon de nagyon megköszönném és hálás lennék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!