Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jutottatok ki a friendzonebol?
Voltam így, tetszett nekem egy csinos lány, összeszedtem minden bátorságom(kb 1,5hónap alatt) odamentem hozzá és elkezdtünk beszélgetni, majd bejelöltem fb-n. Aztán naponta akár 12órát is beszéltünk, majd elhívtam hogy találkozzunk valahol, egyik délután elvittem fagyizni, sétáltunk és jókat beszélgettünk, majd a nap végén mondta hogy reméli hogy ezt nem randinak gondoltam, mert én vagyok az egyik legjobb barátja stb.. Ezzel úgy megbántott hogy kb 2 hétig nem szóltam hozzá, majd kibékültünk és majdnem 3 évig nagyon közeli barátok voltunk. Megtetszett neki a személyiségem, a humorom és mivel minden nap mindent megbeszéltünk már nem tudtunk egymás nélkül lenni és végül is a csaj mondta hogy megpróbálhatnánk, de ez egy hétig se tartott, azt mondta hogy nem tud velem lenni, szégyell engem stb.. Akkor voltam 16 éves, olyan szinten megbántott hogy fiú létemre sírtam. Azóta se beszéltünk...
Röviden, ha valamelyik félnek nem tetszik a másik, akkor nem fog működni a dolog.
Szerintem egy lány vagy akar valamit, vagy nem. Maximum akkor lehet "sikerről" beszélni, és reményekről, amikor valaki eleve bizonytalan választ ad, és bizonytalanul viselkedik. Vagyis az "igen is meg nem is" válasz érkezik.
Az hogy valakinek sikerül a kapcsolat, szerintem teljesen helyzet és személyfüggő, a lány a személy miatt fog mindenekelőtt össze jönni és nem egy "módszer" miatt, szerintem ezt nem kell ilyen módszeresen venni, bár előny sokaknál, ha többnyire a vonzóbb arcukat mutatják.
Szerintem a friend-zone egy jellegtelen fogalom, ugyanarról beszélünk, hogy valakit visszautasítottak, csak épp a "legyünk barátok" címkén. Akkor is, amikor visszautasítottak, mit teszel? Keresel mást? Ugyanez a friendzonenál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!