Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Meg fog csalni a 15 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog csalni a 15 éves barátnőm a távkapcsolatunkban?

Figyelt kérdés

2015. nov. 1. 15:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A legxebb ebben hogy nekem volt egyszer egy ilyen kapcsolatom el kellett utannam egy munka miatt kulfoldre Persze igertünk füt fát a csillagokat aztán mikor visszajöttem kiderült hogy megcsalt de azt mondta hogy igaz màssal volt az ágyban de közben rám gondolt! Na mondom milyen gerinc és dolog ha nem is velem de a masikkal hogy azzal paráználkodsz de rám gondolsz. Mindegy megbeszéltük hogy akkor maradj on az uj partnerral.....hát az Se dolgozott sajnos neki mert az mèg alkalmi kalandnak vettèk mert kiderült házas, tehát egyszer Hopp egyszer kopp,,,igy mind a ketten egyedül maradtunk, ugyan akart nosztalgiazni hogy probálj uj meg de a melegitett leves nekem oda van kozmálva nem szeretem.
2015. nov. 8. 02:34
 22/27 anonim válasza:
15 éves és messzi lakik? Természetesen igen.
2015. nov. 8. 09:09
 23/27 anonim ***** válasza:
Hahoooo Vilmos te vagy az TE irkálsz itt a Margitról? Azt hiszem megismertelek Vili hat mondtam már életet hogy milyen a Margit..de nem hiszem nejem hanem itt probálod az igazad ellenkezöjét mèg tudni olyanoktol akik nem ismerik a Margitot..hát Sok szerencsét neked Vilmos. Ahogy mondtam a Margit az olyan hogy de Tudod MIT Ne hallgass senkivel majd ra jössz TE magadtôl
2015. nov. 8. 16:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Jesszus f .sz... #23-as, te aztán iq betyár lehetsz... 1 rövid mondatodtól eltekintve, az egész hozzászólásod értelmetlen zagyvaság... Vedd mát a fáradságot, hogy elolvasod mit írsz mielőtt elküldöd...
2015. nov. 9. 07:48
 25/27 anonim ***** válasza:
Most mi is van a Margittal kedves Vilmos? Lehetne részletezni hogy vilàgos legyen ? No màr ha fontos lenne? Ez igy nem èrthetö!
2015. nov. 9. 17:56
 26/27 anonim ***** válasza:
Persze ! Alig varja hogy kilepj az ajton a kis ringyo :-)
2015. nov. 9. 20:12
 27/27 anonim ***** válasza:
VILMOS ITT VAGY.? Mi van a Margittal?
2015. nov. 10. 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!