Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Meg fog csalni a 15 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog csalni a 15 éves barátnőm a távkapcsolatunkban?

Figyelt kérdés

2015. nov. 1. 15:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, 15 évesen én még csak nem is csókolóztam, nemhogy megcsaljak valakit :D

És ha ő megcsal, akkor te is megcsalod?

2015. nov. 1. 16:00
 12/27 A kérdező kommentje:

Hát, eléggé kancás tipus. Nem sokáig bírja kielégülés nélkül, viszont egy rendkívül szerény, jó neveltetésben részesült lány.

Nem valószínű, csak hogy mennyire gyakori, arra voltam kíváncsi. :D

2015. nov. 1. 16:20
 13/27 anonim ***** válasza:

Hát most őszintén..Nekünk kéne tudni?:D Te ismered, a kapcsolatotokat is te ismered, a hozzá való viszonyulásodat is te ismered...:D

Egyébként én is 7(+2 nyári) hónapig voltam távkapcsolatban, csak én 16-7 évesen, és nem csaltuk meg egymást, és azóta is megvagyunk.:)

2015. nov. 1. 20:39
 14/27 anonim ***** válasza:

Néha csak oda tudsz menni megfektetni

15 évesen meg annyira korai még szerintem a szex de ha igényli akkor már veled tolja ne mással

2015. nov. 1. 20:45
 15/27 anonim válasza:
Éltem távkapcsolatban is, és nem csaltam meg soha senkit.
2015. nov. 3. 09:06
 16/27 anonim ***** válasza:
Amúgy meg kit érdekel, hogy 15 évesen pont hogyan esik pofára az ember?? Ez is egy tapasztalat lesz, ha megcsal, akkor úgy lesz vége, ha nem, akkor máshogy lesz vége, aztán jön még utána pár új barátnő, míg az egyiket elveszed feleségül, aztán jó eséllyel elváltok, majd megint pár barátnő, aztán a franc tudja még mi jön. Hidd el, ez az egész nem olyan nagy ügy 15 évesen. 31F
2015. nov. 4. 07:06
 17/27 anonim ***** válasza:
Mindig "rendes" lányokkal jártam, és mindegyik megcsalt a távkapcsolat alatt, aztán meg zokogva jöttek visszakönyörögni magukat. A kedvenc magyarázatom az volt: "Brazília tele van gyönyörű lányokkal, nem hiszem el, hogy te egyszer sem csaltál meg engem."
2015. nov. 7. 08:37
 18/27 anonim ***** válasza:
Persze hogy meg, a kis qrva.
2015. nov. 7. 11:29
 19/27 anonim ***** válasza:
Egyszerüen nem értem a kérdésedet! Nem értem hogy TE viccelsz, vagy tudathasadásod van hogy itt kérdezed ezt ? A barátnödet itt akarod elërni hogy itt kérdezed? Miért kell ezt itt megkérdezned tölle és miért nem kérdezed mèg közvetlen személyesen hogy másik Ne tudják hogy ennyire gyerekes vagy hogy itt mindenki elött járatod Le magadat hogy ami valôban csak kifejezetten kettötökre tartozik azt itt nyilvánossan megkérdezed. Valôszinüleg neki több eszre van mint neked hogy nem itt fog tëged lejáratni akár pozitiv akár negativ válasszal hizelegjen. Valôszinüleg nem itt fog válaszolni, vagy arra nem is merek gondolni hogy elbizonytalanodtál és TE kérdezed másokat akik nem is ismerik a kis taknyos barátnödet. Elvégre te ismered ezt neked jobban kellene Tudod nem pedig nagydobra verni a butaságodat hogy mennyire naiv és tudatlan gyerekes vagy hogy ilyesmit masoktól kérdezel mert TE mèg oviba jatszol ahol az uszo na szunetben biliosztâskor a kezed a bikie lòg nagycsoportos lëtedre ha már túl körössen is maradtál mert egy tizenëves lánya áhitozol ami pedig törvényellenes mert a BTK szerint nem biztos jo lenne ha fajtalankodnál ilyenkoru lánnyal. De TE Tudod mert a këkfényben hallani ilyenekröl évek mulva hogy utôlagossan vonjál felelösségre amit a tájékozatlan ifju hencegésböl reklámozott hogy ez is mèg az is megvolt neki...egészségedre! Esetleg egy jò ügyvéd segit ha van anyucinak elég pénze a kis tudatlan fiukának!
2015. nov. 7. 15:51
 20/27 Dew-i válasza:
Csak távilag nem fog megcsalni😃
2015. nov. 7. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!