Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexus lenne?
Figyelt kérdés
Kezdkek félni, hogy ezek az apakomplexus jelei lehetnek. Arról lenne szó, hogy kimondottan undorodom a korombeli fiúktól. Számomra valamiért csak az idősebb Férfiak ( vagyis nem kisfiúk) vonzóak. Erősen tizennyolc felett. Mellesleg édesapám elhunyt születésem után. Úgy tudom ez kiválthatja.2015. okt. 31. 21:04
11/21 anonim válasza:
14 vagy, 14-15 éves fiúk elég gyerekek még... megértem. én 17 vagyok sose vonzott a saját korosztályom semmilyen téren. lehet apakomplexusom van, de legutóbbi srác akivel találkozgattam ő 27. sokkal jobb volt vele minden, nem volt olyan gyerekes. még ő is néha elég gyerekes volt nem hogy a te korosztályod :D
érthető ha nem akarsz saját korosztályodból.
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönóm mindenki válaszát! Egyrészről megnyugodtam másrészről nem.
2015. okt. 31. 21:50
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm*
2015. okt. 31. 21:59
14/21 anonim válasza:
Nem feltétlenül van apakomplexusod. De az erősen 18 felettiek nem hozzád valóak. Nekik te kislány vagy, olyan elvárásokkal, amiket a korban hozzájuk közelebb álló emberekben találnak meg.
Az meg megint más, hogy lehet csak kihasználásra kellesz nekik. De ha nem is, akkoris érthetően náluk a párkapcsolat része a szexualitás (és nem feltétlen hónapok elteltével), amihez te még fiatal vagy.
15/21 A kérdező kommentje:
Ez nagyon igaz! Kapcsolatra kimondottan nem vágyom. Valószínűleg csak arra, hogy valaki törödjön velem, aki mellett érzem, hogy biztonságban vagyok. Az ilyen fiúknak viszont valószínűleg nincs szükségük egy fiatal lánnyal folytatott kapcsolatra, mert em tudja megadni nekik, azt amit elvárnak egy kapcsolattól illetve szükségük van rá egy kapcsolatban. Ez van :)
2015. okt. 31. 22:28
16/21 anonim válasza:
#15: Jó olvasni, hogy belátod, hogy ez van :) Ez sajnos nem mindenkinek megy.....
17/21 A kérdező kommentje:
Mi mást tehetnék? :D
2015. okt. 31. 23:05
18/21 anonim válasza:
Valójában egy idősebb srác is ha tényleg szereti a lányt, akkor tiszteletben tartja a korát és megérti ha bizonyos dolgokkal még várni akar. Volt barátnőm is elmondta hogy még legalább 1-2 évig szeretne várni a szex-el, és ha valakinek nem csak erről szól a kapcsolat akkor megérti :)
19/21 A kérdező kommentje:
Ez egyrészről igaz, másrészről meg nem mindenki képes várni 1-2 évet.
2015. nov. 1. 00:24
20/21 anonim válasza:
Tény, ezért mondtam hogy vannak akik viszont képesek várni ha te még úgy érzed nem állsz rá készen. Nem mindenki csak kihasználni akar csak mert idősebb (bár sajnos sok ilyen srác is van..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!