Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne megoldható ez a távkapcsolat szerintetek?
17 évesek vagyunk, a srác Pest környéki, én debreceni vagyok... tök jól kijövünk mindig, ha találkozunk (ilyen tábori ismerős), meg kb soha senki nem tudja, hogy együtt vagyunk-e, meg tök örülne nekünk mindenki mert "cukik lennénk" meg minden :D
csak nem tudom.. mind a ketten tök elfoglaltak vagyunk, ezermindent csinálunk suli mellett, és nehéz lenne
De azon gondolkodtam most, hogy pénteken tök hamar végzek a suliban, és ha akkor vonatra ülök, felérek mire kb ő végez, és még ha szombat délelőtt haza is jövök, van egy csomó időnk együtt, és még a tanulással sem lenne gond... (ott a vonatút is, meg a vasárnap... úgyis mindig minden vasárnapra marad)
szerintetek ez mennyire lenne kivitelezhető?
A nővérem Debrecenben tanul, és pestiek vagyunk. 3 óra a vonatút, 5000 forint a diákjegy oda-vissza.
Szerintem nagyon nehezen kivitelezhető. Inkább úgy lenne jó, hogyha szombaton délután indulsz haza, több időtök lenne egymára. Ha délelőtt akarnál indulni, akkor csak éjszaka lennétek együtt.
Szerintem ha 2 hetente tudtok találkozni, és beszélni telefonon, skypeon, facebookon, akkor működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!