Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalás? A barátnőm összebújva aludt egy fiúval, hol a határ?
De nagyom szeretem:D es kiindulva abbol hogy o is, nem ertem hogy miert csinalja ezt
Most is azzal a fiuval telefonal, ezert nem tud velem beszelni
Leirtam neki hogy csak az enyem lehet, marmint hogy nem tudom toleralni ezt a viselkedest. Ugy tunt hogy elfogadja
Csicska vagyok ha hagyom?
Kicsit csicska vagy, de inkább azt mondanám, szerelmes. :)
Nehogy az legyen viszont, hogy továbbra is csinál hasonlót, csak be sem számol róla, hogy védje az érzéseidet!!!
A kérdésben az is benne van, Hol a határ? Ezt kell elsősorban tisztázni, a kapcsolat legelején. A határ, az Tőltek függ, nagyon sok eltérés van, és függ az egyének beállitottságátol, de még az akuális kultura, és civilizácio normáitól is. A társadalom jelenlegi elvárásai ,
mások, mint pl. az eszkimoké. A legegyszerübb szabály, az, hogy "ami neked jól esik, az ne essen rosszul a párodnak".És hogy kinek mi eshet rosszul, azt kell tisztázni minden párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!