Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan váljak megközelíthetetl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan váljak megközelíthetetlenné?

Figyelt kérdés
Megközelíthetetlenné/rideggé szeretnék válni, mivel Egyszerűen elegem van abból, hogy mindenki lépten nyomon bepróbálkozik. És ha szóba elegyedünk. Elmondom, hogy nem akarok párkapcsolatot, de továbbra is ostromolnak. Elegem van! Most fontosabb dolgokra szeretnék koncentrálni. Idegesítő, hogy folyton-folyvást bepróbálkoznak és nem lehet őket levakani.

2015. okt. 27. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Legyél bunkó
2015. okt. 27. 19:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem már most is az vagy
2015. okt. 27. 19:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Mik a fontosabb dolgok? Csak mert jo megtanulni a maganugyeket es a munkat sulit egyszerre kezelni ha csak az rgyikte koncentralsz az nem mindig egeszseges. Am a kerdesre valaszolva: legyel csunya, bunko, ne oltozz igyenyesen.
2015. okt. 27. 19:34
 4/12 rrrrrreennnnn ***** válasza:
50%

Kedves Olvasòink!

Eme rovatunkban egy kislàny dicsekvésének burkolt formàjàt olvashatjàk...

2015. okt. 27. 19:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kettes: légyszíves ne ítélj ennyiből. Tény, hogy nem én vagyok a legkellemesebb természetű hölgy kerek -világon, de nem tudhatod milyen hangulatomban vagyok épp ami esetleg befolyásolja a kérdésem megfogalmazásmódját. A fontosabb dolgok pedig: Felvételizni készülök középiskolába. Rá sem érnék illetve nem érzem magam késznek illetve érettnek egy párkapcsolatra.
2015. okt. 27. 19:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Kislány vagyok. Valóban. Sajnálom, hogy dicsekvésnek jött le. Nem a legszerényebb megfogalmazás. Öhhm. Hát a lényeg benne van.
2015. okt. 27. 19:56
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Fingjál sokat
2015. okt. 27. 20:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan nehéz.

Járj egyenesen, ne beszélj sokat: ne nagyon kérdezz, ha meg tőled kérdeznek, válaszolj a lehető legtömörebben. Ne nagyon mosolyogj, legyél komoly. Ha iskolában vagy, szünetben tanulj, olvasgass, néha pillants körbe hűvösen. Kezdetnek ez jó, és ha elég elszánt vagy, akkor hozzászoksz.

2015. okt. 27. 20:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha egyszer a szerénységtől rádszakad a plafon, lépten-nyomon rideggé válsz.
2015. okt. 27. 22:21
 10/12 anonim válasza:
Jégkorong felszerelés. vag rögbi.
2015. okt. 30. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!