Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elengednétek a pasitokat Budapestre bulizni?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősének születésnapja lesz és Pesten akarnak bulizni. Viszont nem tudom hogy hagyjam-e neki kicsit félek hogy megcsalhat vagy valami. Lányok, ti mit csinálnátok? Engednétek, vagy nem?2015. okt. 27. 17:05
11/14 anonim válasza:
miota vqgytok egyutt
milyen a kapcsolatotok
milyen buli lesz, hanyan lesznek, milyenek az ismerosei:D ? ezek fontosak
12/14 anonim válasza:
ezek nem fontosak, aza fontos, hogy ő milyen.
csak ez száít.
te meg hülye vagy, és ő is az.
13/14 anonim válasza:
Figyi már régen rossz ha a párod ennyire félted attól hogy félre lép. Én azt mondom engedd el nyugodtan ha érzi hogy megbízol benne és igazán szeret téged biztosan nem fog megcsalni. Egy minimális féltékenység persze belefér egy kapcsolatban, de ha túlzottan korlátozod őt előbb utóbb vagy szakítani fog vagy tényleg megfog csalni. Nézd nem tudom milyen idősek vagytok de elmondom neked ha hagyod őt picit szabadon mozogni és nem lógsz rajta folyton akkor akár hosszú távon is együtt lehettek. Én 17 éves korom óta vagyok együtt a pasimmal több mint 5 éve ugye, én mindig engedtem akkor őt nyugodtan el, picit féltékeny voltam az elején de ráhagytam, sokszor mentünk együtt, de volt hogy egymás nélkül jártunk el erre arra, sosem csaltuk meg egymást, sosem volt komoly probléma a kapcsolatunkkal. engem próbáltak már felszedni de eszem ágában sem volt megcsalni a pasimat és ő sem tette ezt velem. A testvéreim meg a barátnőim is mind megmondták hogy a barátom imád engem, és annak ellenére hogy sosem voltak egy éjszakás kalandjai meg nem élhette ki magát a buliba való csajozásokkal ennek ellenére is engem akar, és soha nem tenne velem rosszat. Vannak lány barátai elég sok, sőt idősebb nőkkel is nagyon jól kijön elszokott velük is hülyéskedni a munkahelyén meg néha el is jár hozzájuk ilyen kis kerti bulira a munkatársakkal és sosem volt belőle probléma, én is ismerem őket engem is elvitt már párszor ilyenre és ott a barátom teljesen természetesen viselkedik velük úgy mint eddig, nem fogta vissza magát csak mert ott voltam, és sosem tett olyat amivel baj lenne. Ezt ők is a szemembe mondták hogy ő ilyen, szeret hülyéskedni, jól megvannak és folyton rólam ábrándozik és rajong értem, megmondták ők is hogy imád és soha nem tenne olyat ami rámenne a kapcsolatunkra. Igaz hogy már több mint 5 éve vagyunk együtt de még mindig nagy köztünk a szerelem még mindig az a szenvedély van köztünk mint akkor amikor összejöttünk. Én is ugyanúgy eljárok nélküle szórakozni, bulizni meg kirándulni az én barátaimmal egyszer nem mondta azt hogy ne menjek el. Amikor olyan program volt hogy náluk családi buli vagy más egyéb fontos esemény ahol mégis illő hogy együtt jelenünk meg akkor értelemszerűen nem tervezek arra a napra más programot, bár volt olyan hogy akkor mentek este a barátnőim valami nagy koncertre itt a szomszéd városba, mi meg esküvőn voltunk a barátommal. A lagzi nem tartott sokáig a sok kisgyerekes család miatt meg ugye a friss házasoknak is megvolt már a kislányuk aki alig 2 éves volt, ezért is volt az hogy este 8 kor a lagzi után a párom mondta hogy menjek nyugodtan a koncertre ha kell el is visz kocsival csak ő nem akar menni mert már elég fáradt volt amit meg is értek mert az esküvő 70% át ő egyedül rakta össze meg intézte akkor a dolgokat és tényleg nagyon fáradt volt, főleg hogy a lagzi és a lakodalom helyszínét is ő rendezte be, meg a rendelt ételért is ő ment el ami nem kis melóval járt, simán megtehette volna hogy nem visz el koncertre mert ő már nem akar menni és engem se engedett volna el, de mégis elvitt oda, mert tudta hogy a kedvenceim közé tartozik a zenekar, arról nem is beszélve hogy az összes barátnőm ott volt. A barátom elvitt, még a belépőmet is fizette és mondta hogy érezzem jól magam nyugodtan, és hajnali 1 kor csak azért ébredt fel hogy engem felhívjon hogy ne jöjjön-e értem vagy értünk. Nem volt már szívem kiverni az ágyból őt ezért ezért is vitettem haza magam egyik barátnőmmel aki így is 3 szor fordult az autóval. A barátom megbízott bennem elengedett pedig elég hülyén jött volna ki hogy én magamtól megyek őt meg hagyom csak mert fáradt és semmi kedve hozzá. Persze én is engedek neki amikor neki van kedve menni valahova és nekem nincs. Sosem volt ebből baj, bízz a barátodba és ő is vissza fogja ezeket adni amikor te mennél el nélküle valamerre.
14/14 anonim válasza:
Mért nem mész vele Te is? Az a legbiztosabb. Nem tudom, ez rendszeres-e nálatok, de az nem jó jel, ha külön bulizik a pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!