Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem szeretem a barátom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem a barátom, kialakulhat a szerelem?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. eddig még nem volt kapcsolatom.. kavartam már több 18-22 éves fiuval. még soha nem voltam szerelmes. most van egy 16 éves fiu, akivel összejöttem kb 1 hete. de őt sem szeretem.túl éretlen és komolytalan. van esély rá hogy kialakulhat szerelem, és nem csak ilyen kavarós r...nc leszek, vagy hagyjam a p...ába csaljam meg, szakitsak vele és keféljek minden fiuval?
2015. okt. 25. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Minek vagy vele? 15 éves vagy! Nem egy 50 éves 20 éves házas ember, akit már sok minden köt a párjához, akkor is ha épp nem lángol a szerelem.

Ilyen fiatalon kizárólag csak szerelemből szabad együtt lenni valakivel.

Mondjuk 15 évesen gáz, hogy már egy csomó pasin túl vagy. Talán azért nem szerettél senkit sem, mert nem is vagy még érett egy kapcsolatra.

2015. okt. 25. 19:29
 2/3 A kérdező kommentje:
ezt sajnos én is így gondolom. nem vagyok rá büszke. de sajnos egyenlőre nem tudok szeretni,és nem is akartam magam elkötelezni, de ez így alakult
2015. okt. 25. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor ne a pasikkal foglalkozz. Majd jön a megfelelő magától. Nem kell erőltetni.
2015. okt. 25. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!