Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kialakulhat benne újra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhat benne újra a szerelem?

Figyelt kérdés

Volt párommal egy hónapja szakítottunk, mert azt mondta, ő már nem szerelmes belém fél év után. Az elején minden tökéletes volt, aztán sok mindenen veszekedtünk..

Viszont most 4 napja szinte folyamatosan beszélgetünk facebookon, ő is amint tud, ír és én is neki. Tudom, hogy most már csak barátként tekint rám, és azt mondta nem akarja felkavarni az érzéseimet, de ezek után van esély arra, hogy újra belém szeressen?

Én még mindig nagyon szeretem.

2015. júl. 31. 01:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Már nincs. Kevés az esély rá,hogy beled szeressen. Ha pár hónap után elmúlt neki,akkor az csak egy fellángolás volt.
2015. júl. 31. 01:07
 2/4 anonim ***** válasza:
én nem reménykednék a helyedben. úgy tűnik, ti barátként működtök, nem párként.
2015. júl. 31. 01:11
 3/4 anonim ***** válasza:

"Már nincs. Kevés az esély rá,hogy beled szeressen."

Csupa jóindulat, és empátia szorul itt egykét tahóba...

Ilyen egyértelmű kijelentést tenni bármilyen háttérinformáció birtokában elég nagy suttyóság.

Kérdező, ha nagyon hajtasz most rá, avval csak elijeszted, és tényleg lelép. Nehéz ilyenkor elengedni, de ezt kell megpróbálni, és akkor hagysz neki időt gondolkodni. Ez mindig bevált módszer, eleinte én is elrontottam, később már alkalmaztam sikerrel.

2015. júl. 31. 04:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Utolsó! Kizárólag csak barátként viszonyulok hozzá, nem nyomulok, csak ő is elmesél mindent és én is. Mit kéne még tennem és hogyan?

2015. júl. 31. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!