Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A lány időt kér a párkapcsolathoz. SOS
Figyelt kérdés
Most szakított a volt barátjával.Szerelmett vallottam neki és azt mondta hogy "Ki kell hevernem h most szakitottam.Próbáljuk meg később"Amúgy eddig nagyon jó barátol voltunk,sőt régebben nem vallottunk szerelmet egymásnak,de tudtuk hogy járunk,olyan egyértelmű volt.Csak aztán szakítottunk,jött az új barát,egy hónapig jártak de én még mindig szeretem <3 Mennyi idő múlva hozzam megint szóba a témát,mit csináljak?Ha tudnátol adni vmi jó tanácsot azt megköszönném.2015. okt. 25. 19:15
1/2 anonim válasza:
hány évesek vagytok?
egyébként próbáld meg vigasztalni, mint barát :)
és ha ugy gondolja, akkor hagyd, hogy a válladon sirja ki a bánatát :)
2/2 A kérdező kommentje:
14 és köszi a választ :)
2015. okt. 28. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!