Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vki0824 kérdése:
Titeket zavar lányok? :/
Figyelt kérdés
2 éve és 2 hónapja vagyok együtt a barátommal. Engem mindig is zavart hogy lájkolja más lányok képeit. Nem vagyok féltékeny tipus pedig :/ Úgy érzem velem van a baj mert így olyan mintha kevesebbnek érezném magam azoknál a lányoknál. Pedig tudom hogy nincs okom rá mert mióta együtt vagyunk sosem érdekelte más lány csakis én.2015. okt. 20. 20:15
1/4 anonim válasza:
A tiédet is lájkolja? Ir komit? A többi csajéhoz ir kommentet?
2/4 anonim válasza:
Az én barátom is szokta más lányok képeit like-olni, de engem nem zavar, mivel van hogy én is egy-egy fiú barátom képét kedvelem. Szoktuk is viccesen cukkolni egymást ezzel. Szerintem nem kell felfújni ezt a dolgot, hiszen ott van melletted nem pedig azzal a másik lánnyal ;)
3/4 A kérdező kommentje:
az enyémet is lájkolja igen és csak az enyémhez ír kommentet meg a haverjai képéhez.
köszi a válaszokat! :)
2015. okt. 20. 21:36
4/4 anonim válasza:
teljesen általános..lehet például osztálytársak képe,stb.az olyanokat én is végig szoktam lájkolni,pedig nem azért mert olyan jól néznek ki(hideg kirázott xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!