Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Volna értelme újra megpróbálni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volna értelme újra megpróbálni?

Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött,hogy 8. végére nagyon beleszerettem az egyik osztálytársamba,sokszor haza kísértem meg minden majd elmondtam neki,hogy mit is érzek,akkor volt barátja és azt mondta akkor,hogy legyünk barátok egy ideig még beszélgettünk majd nyár felénél már 1x-2x írtam neki,ma viszont csak úgy rá írtam,beszélgettünk és megkérdeztem,hogy megvan-e még a barátja..mondta,hogy nem mert nem találkoznak(a lány külföldön tanul) és a lány akart szakítani,mint valami reménysugár olyan volt számomra ez :D Aztán kérdeztem,hogy nem szomorú? Majd írta,hogy Ő egy fiú után soha sem nem fog sírni.Szerintetek érdemes volna újra próbálkozni? Ha igen akkor hogyan kellene? Mert másodjára szerelmet vallani fura egy kicsit(számomra) vagy ha nem,akkor miért nem? Előre is köszönöm a válaszokat :)

2015. okt. 20. 19:55
 1/2 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy gyakorlatilag szabad az út :)
2015. okt. 20. 20:18
 2/2 anonim válasza:
Én pont egyik nap voltam ilyen helyzetben és vallottam szerelmet másodjára... úgy néz ki hogy össze fog jönni a dolog... És a lány ennek tökre örült hogy ismét ezt elmondtam neki!
2015. okt. 20. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!