Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem tudja túltenni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja túltenni magát a volt barátján?

Figyelt kérdés

Egy hónapja kezdtem el találkozgatni egy lánnyal, nagyon jól megvoltunk mondta hogy szeret én is belészerettem ezidő alatt.Rengetegszer találkoztunk együttjártunk még haza is, többször együttvoltunk.

Most pedig írta hogy beszélnünk kell mert ő nem akarja folytatni.Azért mert a volt barátját szereti aki amúgy kirakta egy hónapja.

Mi változtathatta meg ilyen drasztikusan a hétvégén?

Újra a volt barátjával van? Vagy talált mást?

Mi lehet a baj?

2015. okt. 18. 23:09
 1/4 A kérdező kommentje:
Mindketten 19 évesek vagyunk.2 évig volt együtt a sráccal.
2015. okt. 18. 23:11
 2/4 anonim válasza:
100%

Velem is történt ilyesmi. Találkozgattam srácokkal, jól megvoltunk, de amikor hozzá értek, vagy intimebbé vált a helyzet, azt éreztem, hogy "megcsalom" azt, aki kirakott. A lányoknál lassúbb az érzelmi leválás. Két év meg a ti korotokban nagy idő.

A legtöbb, amit tehetsz, hogy most nem keresed. Adj neki egy kis időt, és megtalál majd. Egy hónap nem olyan hosszú idő egy két éves kapcsolat után. :)

2015. okt. 19. 09:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor ezt fogom tenni.:)

Mennyi dőbe telt neked ez a "leválás" ha szabad megkérdeznem.

Csak hogy tudjak mihez viszonyítani.

2015. okt. 19. 12:48
 4/4 anonim válasza:
100%
Barátom egy csónakban evezünk pontosan a leírtak szerint történt velem is pontosan úgy ahogy írtad.Ne szenvedj megosztom veled a tudást ne bánkódj majd de kimondom a csaj nem szeret és lekoppintott de szerintem ugyanaz történt veled mint velem a csaj csak felakarta hívna a barátja figyelmét. Szóval kihasznált csak egy sakk bábú voltál nem akart valószínűleg semmit sem tőled egész idő alatt a nők szemetek ezt tanuld meg jó lece volt neked és nekem is.
2015. okt. 20. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!