Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja túltenni magát a volt barátján?
Egy hónapja kezdtem el találkozgatni egy lánnyal, nagyon jól megvoltunk mondta hogy szeret én is belészerettem ezidő alatt.Rengetegszer találkoztunk együttjártunk még haza is, többször együttvoltunk.
Most pedig írta hogy beszélnünk kell mert ő nem akarja folytatni.Azért mert a volt barátját szereti aki amúgy kirakta egy hónapja.
Mi változtathatta meg ilyen drasztikusan a hétvégén?
Újra a volt barátjával van? Vagy talált mást?
Mi lehet a baj?
Velem is történt ilyesmi. Találkozgattam srácokkal, jól megvoltunk, de amikor hozzá értek, vagy intimebbé vált a helyzet, azt éreztem, hogy "megcsalom" azt, aki kirakott. A lányoknál lassúbb az érzelmi leválás. Két év meg a ti korotokban nagy idő.
A legtöbb, amit tehetsz, hogy most nem keresed. Adj neki egy kis időt, és megtalál majd. Egy hónap nem olyan hosszú idő egy két éves kapcsolat után. :)
Köszönöm, akkor ezt fogom tenni.:)
Mennyi dőbe telt neked ez a "leválás" ha szabad megkérdeznem.
Csak hogy tudjak mihez viszonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!