Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem nem pedofília?
A barátommal lassan egy éve vagyunk együtt, én 16 éves vagyok, ő 22, viszont én az alkatom miatt sokkal fiatalabbnak nézek ki, ő pedig idősebbnek, ráadásul ő 30 centivel magasabb nálam. Pár napja egy távolabbi ismerőse megkérdezte tőle, hogy a lánya vagyok-e, ami először vicces volt, de végül elgondolkodtatott, és a barátomból olyan szintű rettegést váltott ki, hogy megmondta, ha vele vagyok, legyen nálam mindig a személyi igazolványom, nála is ott lesz, nehogy esetleg megbüntessék.
Én próbáltam megnyugtatni, hogy ő egyáltalán nem pedofil, nyilván ő is tudja ezt, de mások véleményére is kíváncsi vagyok, hogy biztosan tudjam mi számít annak, és mi nem. Van rá esély, hogy megvádolnak vele idegenek, ha az utcán látnak minket? Ti ilyen esetben mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!